Feelgood Voedingscoach: Meer dan alleen voeding
10 september 2023 

Feelgood Voedingscoach: Meer dan alleen voeding

In het pittoreske Nieuwerkerk aan den IJssel en het bruisende Zoetermeer vinden we een bijzonder bedrijf dat zich onderscheidt in de wereld van voedingscoaching: Feelgood Voedingscoach. Dit bedrijf, opgericht door de inspirerende Susanne, biedt niet alleen advies over voeding, maar richt zich op het algehele welzijn van haar cliënten. Leer meer over Feelgood Voedingscoach op de website http://www.feelgoodvoedingscoach.nl. 

Susanne: De Drijvende Kracht

Susanne, de oprichtster van Feelgood Voedingscoach, heeft een persoonlijk en inspirerend verhaal. Na jaren in het vastgoed te hebben gewerkt, maakte ze in 2020 de overstap naar voedingscoaching. Deze switch kwam niet uit de lucht vallen. Susanne heeft zelf ervaren hoe het is om ziek te zijn en daardoor veel aan te komen. In 2019 besloot ze de knop om te draaien en begon haar reis naar een gezonder leven. Met de hulp van het PS food & lifestyle dieet viel ze maar liefst 30 kg af. Deze persoonlijke ervaring en haar passie om anderen te helpen vormen de basis van haar coaching.

Werk dat het Verschil kan Maken

Feelgood Voedingscoach biedt diverse programma's aan, waaronder PS food & lifestyle, Feelgood Fit & Food en Feelgood Forever FIT. Elk programma is zorgvuldig samengesteld om aan de unieke behoeften van de cliënten te voldoen. Wat alle programma's gemeen hebben, is de persoonlijke begeleiding van Susanne. Ze staat achter elk dieet dat ze aanbiedt en haar persoonlijke ervaring geeft haar een uniek inzicht in de uitdagingen waarmee haar cliënten worden geconfronteerd.

Persoonlijke Ervaring

Het is niet alleen de persoonlijke ervaring van Susanne die Feelgood Voedingscoach onderscheidt. Het is haar toewijding aan het welzijn van haar cliënten. Ze begrijpt dat afvallen meer is dan alleen het volgen van een dieet. Het gaat om het veranderen van je levensstijl, het opbouwen van zelfvertrouwen en het vinden van geluk in jezelf en je lichaam. Susanne's aanpak is holistisch, waarbij ze niet alleen kijkt naar voeding, maar ook naar de emotionele en mentale aspecten van gewichtsverlies.

Contact en Locatie

Voor degenen die geïnteresseerd zijn in de diensten van Feelgood Voedingscoach, zijn er twee vestigingen beschikbaar:

Nieuwerkerk aan den IJssel

Adres: Dorpsstraat 9c, Nieuwerkerk ad IJssel

Telefoon: 06 - 38 30 87 63

Email: info@feelgoodvoedingscoach.nl

Zoetermeer

Adres: Baron de Coubertinlaan 6-8, Zoetermeer

Telefoon: 06 - 38 30 87 63

Email: info@feelgoodvoedingscoach.nl

In een wereld vol voedingscoaches en dieetplannen, staat Feelgood Voedingscoach bovenaan als een bedrijf dat echt om haar cliënten geeft. Met Susanne aan het roer, een scala aan effectieve programma's en een toewijding aan het algehele welzijn, is het geen wonder dat Feelgood Voedingscoach zo'n gerespecteerde naam heeft in de voedingswereld.

Over de schrijver
Reactie plaatsen