Feenstra Elektra: Meer dan 50 Jaar Ervaring in Elektra Installaties in Drachten
26 september 2023 

Feenstra Elektra: Meer dan 50 Jaar Ervaring in Elektra Installaties in Drachten

Feenstra Elektra is een begrip in Drachten en omstreken wanneer het gaat om elektra installaties. Met meer dan 50 jaar ervaring in de branche, heeft dit familiebedrijf zich ontwikkeld tot een specialist in de technische infrastructuur. Of het nu gaat om nieuwbouw, renovatie of onderhoud, Feenstra Elektra levert altijd de beste service en kwaliteit.

Geschiedenis van Feenstra Elektra

Opgericht in 1970 door Gerrit Feenstra, is Feenstra Elektra uitgegroeid tot een erkend installatiebedrijf dat zich niet alleen richt op "huis-, tuin- en keukenelektra", maar ook expert is in toegangscontrolesystemen, intercom videosystemen, automatische deurbediening, domotica, brandmeldinstallaties en noodverlichting. Ondanks de groei en ontwikkeling door de jaren heen, zijn de persoonlijke aanpak en het vertrouwde gezicht van het bedrijf behouden gebleven.

De Toekomst met Feenstra Elektra

Inmiddels staat de tweede generatie Feenstra, Fred Feenstra, aan het roer. Met hetzelfde vakmanschap en oog voor kwaliteit zet hij de traditie van zijn vader voort. Het bedrijf blijft innoveren en ontwikkelen om aan de behoeften van hun klanten te voldoen. Of het nu gaat om een klein project of een complexe installatie, Feenstra Elektra garandeert altijd de hoogste kwaliteit en service.

Certificering en Kwaliteitsborging

Feenstra Elektra is niet alleen erkend door Sterkin, een onafhankelijk keurmerk dat de aanleg van veilige installaties bevordert, maar is ook lid van UNETO-VNI, de ondernemingsorganisatie voor de installatiebranche en de technische detailhandel. Bovendien is Feenstra Elektra BRL 6000 gecertificeerd, wat betekent dat hun installaties voldoen aan de wettelijke eisen van het Bouwbesluit.

Contact Informatie

Voor meer informatie over Feenstra Elektra, hun diensten of een vrijblijvende offerte, kunt u contact opnemen via anniefeenstra@feenstraelektra.nl of een bezoek brengen aan hun bedrijfspand aan de Giek in Drachten.  Voor meer informatie bezoek kan je de website www.feenstraelektra.nl bezoeken.

Over de schrijver
Ik ben de schrijver voor Honesy, een website die artikelen schrijft over bedrijven in Nederland. Ik ben gepassioneerd over het delen van de verhalen van lokale bedrijven en hun bijdrage aan de economie van ons land. Met mijn schrijfvaardigheden en creativiteit kan ik de boodschap van een bedrijf op een heldere en overtuigende manier overbrengen aan ons publiek. Ik houd van uitdagingen en ben altijd op zoek naar manieren om mezelf te verbeteren. Met mijn schrijven wil ik een positieve impact maken op de Nederlandse zakelijke gemeenschap.
Reactie plaatsen