GestaltNu: Het Verhaal van Jeroen en Zijn Unieke Benadering van Zelfontwikkeling
07 augustus 2023 

GestaltNu: Het Verhaal van Jeroen en Zijn Unieke Benadering van Zelfontwikkeling

In de bruisende stad Rotterdam, aan de Spiegelnisserkade 184, vindt u het huis van transformatie en zelfontdekking: GestaltNu. Onder leiding van Jeroen, heeft deze bijzondere plek al duizenden mensen geholpen in hun reis naar zelfliefde en acceptatie.Het verhaal van Jeroen is er een van buitengewone veerkracht en vastberadenheid. Hij had een moeilijke start. Als jongen was hij vaak ziek en bracht veel tijd door in ziekenhuizen. Hij groeide op met het stigma van niet slim te zijn, een misvatting die hem jarenlang zou achtervolgen. Echter, Jeroen toonde aan dat deze vroege beoordelingen niets zeggen over zijn werkelijke potentieel.

Carrièrepad: van uitdagingen tot ontdekking

Ondanks zijn vroege moeilijkheden, klom Jeroen snel op in de professionele wereld. Hij kreeg de kans om zijn droombaan na te streven bij Yamaha Nederland als productmanager, een kans die niet zonder hobbels kwam. Een mislukt assessment leek in eerste instantie een tegenslag, maar leidde uiteindelijk tot de ontdekking van zijn dyslexie. Deze diagnose hielp hem zijn ervaringen en uitdagingen in een nieuw licht te zien. Jeroen gelooft sterk in het idee dat elk individu zijn eigen pad van zelfontwikkeling volgt. Ondanks de dieptepunten in zijn leven, zoals het moment waarop hij zichzelf van het springen voor de trein weerhield, heeft Jeroen de kracht gevonden om hulp te zoeken. Hoewel hij aanvankelijk sceptisch was, heeft deze stap een immense impact gehad op zijn persoonlijke ontwikkeling.

GestaltNu: een ruimte voor groei en transformatie

Hij bezocht een revalidatiecentrum om te leren ontspannen, een cruciale vaardigheid in het omgaan met de stress en uitdagingen van het leven. Het was daar dat een psycholoog zijn ware potentieel zag en hem inspireerde om de Gestalt-opleiding te volgen. Dit was het begin van Jeroen's reis om zichzelf te ontwikkelen en anderen te helpen hetzelfde te doen.

Met GestaltNu heeft Jeroen een veilige en ondersteunende omgeving gecreëerd waar mensen kunnen leren dat geluk een keuze is. Hij helpt hun liefde en acceptatie in zichzelf te vinden, wat volgens hem essentieel is voor een vervullend leven. Jeroen is er trots op dat hij al duizenden mensen succesvol heeft geholpen en blijft zich inzetten voor de missie van zijn organisatie.


Het hoofdkantoor van GestaltNu, gevestigd op Spiegelnisserkade 184, 3031 VM Rotterdam, staat altijd open voor mensen die op zoek zijn naar begeleiding in hun zelfontwikkelingsproces. U kunt altijd contact opnemen via info@gestaltnu.nl of bellen naar 06-44 00 88 80.

Over de schrijver
Als één van de toegewijde schrijvers van Honesy.nl, zet ik me volledig in om de verhalen en successen van Nederlandse bedrijven op een boeiende en informatieve manier te delen. Door mijn interesse in schrijven en lokale ondernemingen draag ik bij aan het versterken van de Nederlandse zakelijke gemeenschap.
Reactie plaatsen