Hair Change: Dé Krullen Kapper met Specialisatie en Expertise
13 juli 2023 

Hair Change: Dé Krullen Kapper met Specialisatie en Expertise

Hair Change is dé krullen kapper die gespecialiseerd is in het knippen en verzorgen van krullend haar. Met een focus op het begrijpen van de unieke behoeften van krullend haar, heeft Hair Change een reputatie opgebouwd als dé bestemming voor iedereen die zijn krullen wil omarmen en laten stralen.

Wat Hair Change onderscheidt, is de toepassing van de CURLSYS kniptechniek. Deze techniek stelt de kappers bij Hair Change in staat om volume en vorm aan het haar te geven zonder het te beschadigen. Het resultaat? Minder pluizigheid, droogheid en zwaarte, en krullen die lichter en levendiger zijn. Zelfs na het föhnen behouden de krullen hun vorm en veerkracht. Het team van Hair Change heeft uitgebreide ervaring met het Curlsys systeem en beheerst de kunst van het knippen van krullen tot in de puntjes.

Bij Hair Change draait het niet alleen om het creëren van prachtige krullen, maar ook om het bieden van een complete ervaring. Naast knipbehandelingen geeft Hair Change waardevolle verzorgingstips, zodat klanten tot wel 3 keer langer kunnen genieten van hun krullen voordat ze weer geknipt moeten worden. Deze persoonlijke aandacht en nazorg zorgen ervoor dat klanten zich gewaardeerd en goed verzorgd voelen.

Naast het gespecialiseerde knipwerk biedt Hair Change ook diverse behandelingen in de schoonheidssalon. Van spray tanning tot afslanken en zelfs permanente make-up, er is een scala aan mogelijkheden om klanten een totale make-over te bieden. Hair Change werkt met het Power Slim-programma, genaamd "Foods & Lifestyle", dat een combinatie is van producten en coaching om op een gezonde manier af te slanken. 

Het team van Hair Change bestaat uit enthousiaste professionals die hun vak met passie uitoefenen. Met 12 teamleden verdeeld over twee vestigingen, zijn ze in staat om persoonlijke aandacht en hoogwaardige diensten te bieden aan een breed scala aan klanten.

Voor iedereen die op zoek is naar een krullen kapper die gespecialiseerd is in het creëren van prachtige krullen en het bieden van een complete verzorgingservaring, is Hair Change dé bestemming. Neem vandaag nog contact op via de website www.hairchange.nl of stuur een berichtje via de mail of het telefoonnummer van de salons. 

Hazerswoude Rijndijk: 071 3412456 

Ter Aar: 0172 605856 

E-mail: info@hairchange.nlOver de schrijver
Ik ben de schrijver voor Honesy, een website die artikelen schrijft over bedrijven in Nederland. Ik ben gepassioneerd over het delen van de verhalen van lokale bedrijven en hun bijdrage aan de economie van ons land. Met mijn schrijfvaardigheden en creativiteit kan ik de boodschap van een bedrijf op een heldere en overtuigende manier overbrengen aan ons publiek. Ik houd van uitdagingen en ben altijd op zoek naar manieren om mezelf te verbeteren. Met mijn schrijven wil ik een positieve impact maken op de Nederlandse zakelijke gemeenschap.
Reactie plaatsen