10 oktober 2023 

"Het ontsteken van de passie voor persoonlijke groei: Essence jongerencoaching"

In de omgeving van Den Bosch vinden we Essence jongerencoaching, een onderscheidende speler in het veld van persoonlijke ontwikkeling. Onder de bezielende leiding van Anneke Drenth, een voormalig docent Engels, biedt deze onderneming sinds 2019 een scala aan diensten gericht op het ontketenen van het potentieel in jonge mensen.

Een unieke aanpak voor persoonlijke groei

Essence jongerencoaching heeft een frisse en unieke benadering van persoonlijke groei. Door kinderen de touwtjes in handen te geven, promoot Essence jongerencoaching de ontwikkeling van talent en zelfvertrouwen.

Een lichtpuntje in de gemeenschap

Samen met Maarten de Jong van Verdieping 7 heeft Anneke Drenth 'Vuur van Verbinding' opgezet, een programma dat mensen in de buurt samenbrengt om verhalen te delen en verbinding te creƫren.

Jongerenwandelcoaching als toekomstperspectief

Terwijl Essence jongerencoaching al veel heeft bereikt, is er nog ruimte voor groei. Anneke Drenth heeft de ambitie uitgesproken om in de komende jaren uit te breiden met een jongerenwandelcoaching in de omgeving van Den Bosch. Een prachtige aanvulling op haar bestaande aanbod, die nog meer mogelijkheden voor persoonlijke groei zal bieden.

Innerlijke waarheid als leidraad

Essence jongerencoaching heeft een diepe toewijding aan het ontdekken en bevorderen van de innerlijke waarheid van elke student. Door de zelfkennis en innerlijke waarheid van de studenten te vergroten, zorgt Essence jongerencoaching ervoor dat zij betrouwbare beslissingen kunnen nemen die hen vervulling brengen.

Contactinformatie

Voor meer informatie over Essence jongerencoaching, kunt u contact opnemen met Anneke Drenth via anneke@essence-jongerencoaching.nl of bezoek hun website op www.essence-jongerencoaching.nl.Over de schrijver
Reactie plaatsen