House of Graces: Uw Ultieme Bestemming voor Haar- en Schoonheidsverzorging in Leiden
22 juli 2023 
in Leiden

House of Graces: Uw Ultieme Bestemming voor Haar- en Schoonheidsverzorging in Leiden

Ontdek de perfecte combinatie van luxe en hoogwaardige verzorging bij House of Graces - Haar en City Spa, gelegen in het bruisende centrum van Leiden.

Een Alles-in-één Concept op Hoog Niveau

House of Graces biedt een uniek alles-onder-één-dak concept waarbij kwaliteit en exclusiviteit centraal staan. Met zowel een kapsalon als een schoonheidssalon verwent House of Graces u met een breed scala aan behandelingen. Van haarverzorging tot huidverbetering, bodybehandelingen, manicures en pedicures, lichaams- en gezichtsbehandelingen - u vindt het allemaal binnen handbereik.

Ervaring van Rust en Luxe

Bij House of Graces ervaart u een oase van rust en luxe. Het ervaren team, bestaande uit hoogopgeleide professionals, zorgt ervoor dat u zich volledig kunt ontspannen en genieten van een uitzonderlijke service. Met aandacht voor elk detail en een persoonlijke benadering zorgen zij voor een onvergetelijke ervaring.

Exclusieve Producten en Winkelervaring

In de winkel van House of Graces kunt u exclusieve producten van topmerken vinden. Met merken zoals DermaQuest, Aveda en Maria Galland heeft u toegang tot producten die perfect aansluiten op uw behandelingen. Bovendien kunt u via de webshop gemakkelijk de gewenste producten bestellen.

Locatie en Contactgegevens

House of Graces bevindt zich op de Breestraat 85, 2311 CK Leiden. Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen via 071-5126333 of 071-3628704, of stuur een e-mail naar info@houseofgraces.nl. Bezoek de website houseofgraces.nl voor een overzicht van de beschikbare behandelingen en om meer te weten te komen over de unieke ervaring die House of Graces biedt.

Ervaar de Luxe van House of Graces

Stap binnen in de wereld van luxe en hoogwaardige verzorging bij House of Graces - Haar en City Spa. Laat u verwennen door het ervaren team van professionals en geniet van een ongeëvenaarde salonervaring. Maak vandaag nog een afspraak en ontdek waarom House of Graces dé bestemming is voor haar- en schoonheidsverzorging in Leiden.

 

 

Over de schrijver
Als één van de toegewijde schrijvers van Honesy.nl, zet ik me volledig in om de verhalen en successen van Nederlandse bedrijven op een boeiende en informatieve manier te delen. Door mijn interesse in schrijven en lokale ondernemingen draag ik bij aan het versterken van de Nederlandse zakelijke gemeenschap.
Reactie plaatsen