I Contour Beauty: Uw Schoonheidssalon in Amsterdam Nieuw-West
07 augustus 2023 

I Contour Beauty: Uw Schoonheidssalon in Amsterdam Nieuw-West

I Contour Beauty is een vooraanstaande schoonheidssalon gelegen in Amsterdam Nieuw-West. Deze salon staat bekend om haar uitstekende dienstverlening op het gebied van persoonlijke verzorging en huidverbetering. Onder leiding van de professionele en zelfstandige schoonheidsspecialiste Anja Rutgers, biedt I Contour Beauty een breed scala aan behandelingen, allemaal met de nadruk op kwaliteit en klanttevredenheid.

Diensten

I Contour Beauty heeft zich gespecialiseerd in geavanceerde technieken zoals Laser/IPL voor definitief ontharen. Met deze moderne methoden wordt ongewenst haar effectief en permanent verwijderd. Ook heeft I Contour Beauty veel expertise op het gebied van permanente make-up. Van het aanbrengen tot het verwijderen van permanente make-up, deze salon heeft de expertise en het vakmanschap om aan uw wensen te voldoen.

Het aanbod omvat ook verkwikkende gezichtsbehandelingen en massages. Elke behandeling kan worden aangepast aan de persoonlijke behoeften van de klant voor een unieke ervaring. Of het nu gaat om het vormen van wenkbrauwen of het verlengen van wimpers, de diensten van I Contour Beauty omvatten alles om je een verfijnde uitstraling te geven. 

Kwaliteitsgarantie

I Contour Beauty is niet voor niets vijf keer op rij benoemd tot Top Rated salon. De salon streeft ernaar de kwaliteit hoog te houden door te zorgen voor de beste hygiëne, kennis en klantvriendelijkheid. Ontspannen en resultaatgerichte behandelingen staan hier centraal, en het is duidelijk waarom klanten steeds weer terugkomen.

Locatie en Bereikbaarheid

Gelegen in een fitnesscentrum in Amsterdam Nieuw-West, deelt I Contour Beauty haar dak met andere ondernemers. De salon is niet alleen makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer, maar biedt ook ruime parkeergelegenheid.

Contact

Om een afspraak te maken of meer informatie te krijgen, kun je contact opnemen met I Contour Beauty via de volgende gegevens: 

Adres: Marius Bauerstraat 233 A, 1062 AK Amsterdam

E-mail: info@icontour.nl

Telefoon: 06 - 384 29 530

Conclusie

I Contour Beauty in Amsterdam Nieuw-West staat synoniem voor persoonlijke schoonheidsverzorging op zijn best. Met een uitgebreid aanbod aan behandelingen, van Laser/IPL tot massages, wimpers en wenkbrauwen, streeft deze salon ernaar om iedere klant zich speciaal te laten voelen. De nadruk op kwaliteit, de bereikbaarheid en de professionaliteit van Anja Rutgers maken I Contour Beauty tot een salon waar kwaliteit en service voorop staan. Als je op zoek bent naar een plek waar jouw schoonheid en welzijn de hoogste prioriteit hebben, dan is I Contour Beauty de bestemming voor jou. Hier kun je even tot jezelf komen, jouw huid laten stralen en genieten van de behandelingen die het beste bij jou passen.

Over de schrijver
Reactie plaatsen