IBS Aannemersbedrijf: Uw betrouwbare partner voor renovaties en klussen in regio Amsterdam
16 oktober 2023 

IBS Aannemersbedrijf: Uw betrouwbare partner voor renovaties en klussen in regio Amsterdam

Met bijna 5 jaar ervaring in de wereld van klussen en renovaties heeft IBS Aannemersbedrijf zich stevig gevestigd in regio Amsterdam. Gedurende deze jaren hebben zij zich geprofileerd als een betrouwbare steunpilaar voor huiseigenaren die op zoek zijn naar vakkundige diensten.

Een brede aanpak bij renovatie en kluswerken

Het aanbod van IBS Aannemersbedrijf is breed en divers. Naast het renoveren van badkamers, timmer- en sloopwerkzaamheden, zijn ze trots om aan te kondigen dat ze binnenkort een badkamershowroom zullen openen. Deze showroom zal een aanvulling zijn op hun reeds uitgebreide dienstenpakket en biedt klanten de mogelijkheid om inspiratie op te doen en de nieuwste trends op badkamergebied te ontdekken.

Focus op particuliere klanten

Een belangrijk kenmerk van IBS Aannemersbedrijf is hun focus op particuliere klanten. Met hun jarenlange ervaring in diverse projecten, zowel groot als klein, garanderen ze een grondige en persoonlijke aanpak voor elke klus- of renovatiebehoefte.

De kracht van samenwerking

Samenwerking staat centraal bij IBS Aannemersbedrijf. Met een team van toegewijde, sociale en professionele vakmensen die een passie hebben voor de bouw, zorgen ze voor een naadloze en efficiënte aanpak. Dit zorgt ervoor dat klanten kunnen genieten van een zorgeloos en kwalitatief hoogstaand project.

Transparante werkwijze

Transparantie en openheid zijn kernwaarden voor IBS Aannemersbedrijf. Ze lichten graag hun werkwijze toe zodat klanten altijd weten wat ze kunnen verwachten en volledig betrokken blijven gedurende het gehele project.

In contact komen met IBS Aannemersbedrijf

Interesse in de diensten van IBS Aannemersbedrijf? Neem telefonisch contact op via 020 341 58 29, stuur een e-mail naar info@ibsaannemersbedrijf.nl of bezoek hun website op www.ibsaannemersbedrijf.nl voor meer informatie.


Over de schrijver
Reactie plaatsen