Isolatietechniek Brabant: Toonaangevende experts in duurzame isolatie
11 augustus 2023 

Isolatietechniek Brabant: Toonaangevende experts in duurzame isolatie

Isolatietechniek Brabant heeft zich in de loop der jaren gevestigd als een prominent leider op het gebied van isolatie. Gelegen in het hart van Brabant, in Made, heeft dit bedrijf zijn voetafdruk vergroot tot in Gelderland en Zuid-Holland. Isolatietechniek Brabant vertegenwoordigt het summum van kwaliteit en klantenservice in de wereld van woning- en bedrijfsisolatie. Met hun breed scala aan diensten en een ongeƫvenaarde klantbenadering, blijven ze een voorloper in de industrie.

Een Historie van Groei en Innovatie

Meer dan tien jaar geleden werd het roer van dit bloeiende bedrijf overgenomen door Gijs Leijten. Onder zijn bezielende leiding begon de onderneming met spouwinstallatie en bodemisolatie, wat in korte tijd een team van zeven professionals aantrok. Tegen 2020 zag het bedrijf een kans om haar horizon te verbreden door de introductie van geavanceerde materialen zoals ETS en schuim.

Maar Gijs liet het daar niet bij. Hij zorgde ervoor dat het bedrijf zich niet alleen onderscheidde door zijn producten, maar ook door zijn bedrijfsvoering. De implementatie van een CRM-systeem en een toename van online marketinginspanningen waren slechts enkele van de stappen die Isolatietechniek Brabant naar de top bracht.

Uitgebreid Aanbod van Specialiteiten

Isolatietechniek Brabant onderscheidt zich door haar expertise in spouwmuren en dakisolatie. Hun uitgebreide repertoire omvat ook producten zoals PIF, HR++ Grafietparels en Eco Spray. Naast hun specialiteit in isolatie bieden ze ook diensten aan op het gebied van gevelimpregnatie en renovatie, waarmee ze een compleet pakket van oplossingen aanbieden voor elke woning of bedrijf.

Een Klantgerichte Benadering

Bij Isolatietechniek Brabant staat de klant centraal. Het proces begint met een persoonlijk telefoongesprek, gevolgd door een bezoek aan de locatie. Hier beoordelen ze de behoeften en mogelijkheden, waarna ter plekke een offerte wordt opgesteld. Deze hands-on aanpak, gekoppeld aan hun competitieve prijsstelling, heeft geleid tot talloze positieve feedback en een solide reputatie in de markt.

Een Jong en Dynamisch Team

Met Gijs aan het roer, een jonge en energieke ondernemer van 27 jaar, is het geen verrassing dat het bedrijf een frisse en jeugdige energie uitstraalt. Dit wordt weerspiegeld in hun teamuitjes, zoals recente trips naar de wipe-out baan nabij Tiel. Maar dit jeugdige enthousiasme wordt gecombineerd met ervaring. Het bedrijf telt momenteel 10 buitendienst adviseurs en 30 monteurs, ondersteund door een administratief team van 4 tot 5 personen.

Contact en Locatie

GeĆÆnteresseerden kunnen het bedrijf vinden op Dennenhog 57, 4921 MK Made, of telefonisch contact opnemen via 0162 742131. E-mails kunnen worden verzonden naar info@isolatietechniekbrabant.nl.

Vacatures

Voor diegenen met expertise in isolatietechnieken en klantenservice, Isolatietechniek Brabant is altijd op zoek naar capabele adviseurs en monteurs om hun groeiende team te versterken.

Over de schrijver
Reactie plaatsen