Josephine Broeders: Een Toegewijde Homeopaat en Ayurveda Specialist
10 september 2023 
in Uden

Josephine Broeders: Een Toegewijde Homeopaat en Ayurveda Specialist

De Reis naar Homeopathie en Ayurveda

Josephine Broeders, gevestigd in Eindhoven, is een gepassioneerde homeopaat die haar roeping vond na persoonlijke ervaringen met hoofdpijn in haar jeugd. Een bezoek aan een homeopaat op 18-jarige leeftijd veranderde haar leven. Naast homeopathische korrels adviseerde de homeopaat haar om haar kaasinname te verminderen, wat resulteerde in een hoofdpijnvrij leven. Deze ervaring plantte het zaadje voor haar toekomstige carrière in homeopathie.

Ayurveda: Een Holistische Benadering

Tijdens haar studie aan de Hoge School voor Natuurgeneeswijzen in Arnhem werd Josephine geïntroduceerd tot Ayurveda. Deze eeuwenoude Indiase geneeswijze raakte haar diep. Ze was zo geïnspireerd dat ze besloot om zich verder te verdiepen in Ayurveda. Na een intensieve studie van tien jaar, waarbij ze zelfs naar India reisde voor verdere scholing, werd ze een expert in deze holistische benadering van welzijn.

Colon Hydro Therapie: Een Aanvulling op Haar Praktijk

In 2008 ontdekte Josephine de voordelen van Colon Hydro Therapie, ook bekend als hoge darmspoelingen. Ze zag het potentieel van deze behandeling als aanvulling op haar praktijk, vooral omdat ze veel cliënten met spijsverteringsproblemen aantrok. Deze therapie, gecombineerd met haar expertise in homeopathie en Ayurveda, biedt een holistische benadering van gezondheid en welzijn.

Erkend Therapeut met Uitgebreide Opleiding

Josephine Broeders is niet alleen een ervaren homeopaat en Ayurveda specialist, maar ook een erkend therapeut. Ze heeft diverse opleidingen gevolgd, waaronder aan de Hoge School voor Natuurgeneeswijze Arnhem, Eisra Ayurveda in Den Haag en Ayurveda in Gent. Ze is ook aangesloten bij WKKGZ en de onafhankelijke tuchtraad, wat getuigt van haar professionaliteit en toewijding aan haar vak.

Vertrouwelijkheid en Ethiek

Als therapeut heeft Josephine een eed afgelegd die haar bindt aan geheimhouding en dossierplicht. Dit betekent dat alle informatie van cliënten vertrouwelijk wordt behandeld en dat dossiers 20 jaar worden bewaard. Ze gelooft in het opbouwen van vertrouwen met haar cliënten en zorgt ervoor dat hun welzijn altijd voorop staat.

Podcasts en Vlogs: Kennis Delen

Josephine deelt haar kennis en ervaringen ook via verschillende podcasts over onderwerpen zoals detoxen, gezonde vetten, Prikkelbare Darm Syndroom, en meer. Ze heeft ook een YouTube-kanaal waar ze vlogs plaatst, waarmee ze haar bereik vergroot en haar boodschap over gezondheid en welzijn verspreidt.


Josephine Broeders is een toegewijde professional die een holistische benadering van gezondheid en welzijn biedt. Met haar uitgebreide kennis en ervaring in homeopathie, Ayurveda en Colon Hydro Therapie biedt ze een unieke combinatie van behandelingen die gericht zijn op het algehele welzijn van haar cliënten. Voor diegenen die op zoek zijn naar een natuurlijke en holistische benadering van gezondheid, is Josephine Broeders de ideale keuze.

Contactgegevens Aude Sapere

Gezondheidscentrum HEEL DE MENS
Volg route 400.  De praktijk bevindt zich in het Tuinhuis
Nistelrodeseweg 9A

5406 PT Uden

E-mail: josephinebroeders@gmail.com
Telefoonnummer: 06 107 59534

Website: www.audesapere.nl

Over de schrijver
Als één van de toegewijde schrijvers van Honesy.nl, zet ik me volledig in om de verhalen en successen van Nederlandse bedrijven op een boeiende en informatieve manier te delen. Door mijn interesse in schrijven en lokale ondernemingen draag ik bij aan het versterken van de Nederlandse zakelijke gemeenschap.
Josephine Broeders
Door

Josephine Broeders

op 18 Sep 2023

Heel erg bedankt Ferhat, Jij hebt een prachtig artikel geschreven over mij en mijn bedrijf. Ik ben je daar zeer erkentelijk voor. Heel erg bedankt Josephine Broeders van Aude Sapere Uden

Reactie plaatsen