Kinderdagverblijf Hanna Holman: Een huis van groei en ontwikkeling
20 juli 2023 
in Almere

Kinderdagverblijf Hanna Holman: Een huis van groei en ontwikkeling

Welkom bij Kinderdagverblijf Hanna Holman, een bijzondere plek waar kinderen van 0 tot 12 jaar zich kunnen ontwikkelen in een warme, liefdevolle omgeving. Dit kinderdagverblijf, gelegen in het rustige en sfeervolle Almere-Haven, is meer dan zomaar een kinderopvang. Het is een plek waar het kind centraal staat, waar de persoonlijkheid en unieke ontwikkeling van elk kind voorop staat.

Een rijke geschiedenis

36 jaar geleden begonnen door Anouks ouders, is dit kinderdagverblijf nu onder leiding van Anouk zelf een sterke speler in de kinderopvangwereld. Bij Hanna Holman Kinderdagverblijf houden we ons bezig met veel meer dan alleen het opvangen van kinderen: we zijn een verlengstuk van het gezin en werken nauw samen met ouders om de ontwikkeling van het kind optimaal te ondersteunen.

Een unieke benadering van kinderopvang

Bij Hanna Holman is het van groot belang dat kinderen zich thuis voelen. Dat is waarom we zorgen voor een vervangende thuissituatie, met veel warmte en liefde. Ons team van ervaren pedagogisch medewerkers creëert een omgeving waar kinderen ruimte krijgen om te groeien en zich te ontwikkelen tot de persoon die ze zijn.

Onze focus ligt op de ontwikkeling van de persoonlijkheid van het kind. We geloven dat elk kind uniek is en dat het belangrijk is om die uniciteit te respecteren en te stimuleren. We doen dit onder andere door spelenderwijs te leren, waarbij we bijvoorbeeld de kleuren uitleggen, maar altijd op een manier die past bij het kind.

Faciliteiten en voorzieningen

Onze locatie in Almere-Haven is uniek en speciaal ontworpen voor kinderopvang. Het gebouw is verdeeld in verschillende ruimtes voor kinderopvang van 0 tot 4 jaar en een buitenschoolse opvang (BSO) voor kinderen van 4 tot 12 jaar oud. Bovendien zit het woonhuis van Hanna Holman letterlijk aan het kinderdagverblijf vast, waardoor de opvang volledig verweven is met het dagelijks leven.

We werken met horizontale groepen: een babygroep, dreumesgroep en peutergroep. Zo kunnen we optimaal inspelen op de ontwikkelingsbehoeften van elk kind. Daarnaast heeft elke groep zijn eigen buitenruimte, want we hechten veel waarde aan buiten spelen en de natuurlijke omgeving.

Een toegewijd team

Het team van Kinderdagverblijf Hanna Holman bestaat uit 19 vaste pedagogisch medewerkers en 5 stagiaires. We werken niet met zzp'ers of uitzendkrachten. Het vaste team zorgt voor stabiliteit en continuïteit, zodat zowel de kinderen als de ouders altijd weten wie er op de groep staat. Alle teamleden hebben affiniteit met kinderen en kunnen goed samenwerken.

Daarnaast zijn alle teamleden opgeleid om babygebaren te gebruiken en om baby's te masseren. Dit zijn waardevolle tools die communicatie met de allerkleinsten vergemakkelijken en de band tussen het kind en de verzorger versterken.

Werken bij Hanna Holman

Werken bij Kinderdagverblijf Hanna Holman betekent deel uitmaken van een betrokken en toegewijd team. We zoeken altijd naar mensen die net zo gepassioneerd zijn over kinderopvang als wij. Als je deel wilt uitmaken van ons team, verwachten we dat je de kinderen en hun ouders leert kennen, zodat we samen de opvoeding zo goed mogelijk kunnen laten verlopen. Heb jij affiniteit met kinderen en kun je goed samenwerken? Kom dan ons team versterken.

Kinderdagverblijf Hanna Holman is meer dan een kinderdagverblijf. Het is een plek waar kinderen en ouders zich thuis voelen en waar de ontwikkeling van het kind centraal staat. Met een rijke geschiedenis, een unieke benadering van kinderopvang, uitstekende faciliteiten en een toegewijd team, is Hanna Holman de ideale plek voor je kind én een geweldige werkgever. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie. We hopen je snel te ontmoeten bij Kinderdagverblijf Hanna Holman.

Over de schrijver
Ik ben de schrijver voor Honesy, een website die artikelen schrijft over bedrijven in Nederland. Ik ben gepassioneerd over het delen van de verhalen van lokale bedrijven en hun bijdrage aan de economie van ons land. Met mijn schrijfvaardigheden en creativiteit kan ik de boodschap van een bedrijf op een heldere en overtuigende manier overbrengen aan ons publiek. Ik houd van uitdagingen en ben altijd op zoek naar manieren om mezelf te verbeteren. Met mijn schrijven wil ik een positieve impact maken op de Nederlandse zakelijke gemeenschap.
Reactie plaatsen