Klus voor Chris - De veelzijdige klusjesman en tuinman in Ede
15 november 2023 
in Ede

Klus voor Chris - De veelzijdige klusjesman en tuinman in Ede

Het is een prachtige ochtend in Ede en de zon schijnt op het kleine busje van Chris Roobol, de man achter Klus voor Chris. Met zijn handige busje en aanhanger, klaar voor elke klus, rijdt Chris van locatie naar locatie, klaar om zijn vakkundige diensten aan te bieden aan de inwoners van Ede.

De veelzijdige diensten van Klus voor Chris

Bij Chris is geen klus te klein of te groot. Of het nu gaat om het ophangen van een lamp, schilderwerk, het plaatsen van een schutting, of het schoonspuiten van je tuin met een hogedrukreiniger, Chris staat voor je klaar. Zelfs het repareren van keukenkastjes die niet goed sluiten en het installeren van kinderbeveiliging behoren tot zijn expertise.

Eerlijk en transparant

Wat Chris onderscheidt van anderen, is zijn eerlijkheid en transparantie. Als hij een klus niet kan doen, zal hij dat ronduit zeggen. Hij is een man van zijn woord en komt altijd zijn afspraken na. Zijn eerlijkheid en transparantie maken hem tot een betrouwbare partner voor alle klussen in en rondom het huis.

Klussen door de seizoenen heen

Chris is niet alleen beperkt tot binnenshuis. In de winter focust hij zich op de binnenklussen, terwijl hij in de zomer vooral buiten te vinden is. Hij zorgt ervoor dat je tuin er netjes bij ligt door het gras te maaien, de bladeren op te ruimen of zelfs sneeuw te ruimen in de winter.

Neem contact op met Klus voor Chris

Of je nu in Ede woont, Klus voor Chris is slechts een telefoontje verwijderd. Voor meer informatie kun je contact opnemen via info@klusvoorchris.nl of de website www.klusvoorchris.nl bezoeken.

Over de schrijver
Reactie plaatsen