Lashes by J - Passievolle Wimpertrainingen en Behandelingen
22 juli 2023 
in Elsloo

Lashes by J - Passievolle Wimpertrainingen en Behandelingen

Lashes by J is dé plek waar (voornamelijk) vrouwen de kunst van het wimperzetten kunnen leren met passie en liefde voor het vak. Met meer dan 100 succesvolle trainingen en een ruime ervaring is Janine Janssen, de eigenaresse van Lashes by J, een expert op het gebied van wimperextensions.

Compleet en Professioneel

Bij Lashes by J worden duo trainingen gegeven, waarbij de deelnemers stap voor stap worden begeleid om de perfecte wimpers te creëren. Elke training is inclusief een certificaat, een heerlijke lunch en een starterspakket, zodat u direct aan de slag kunt met uw nieuwe vaardigheden. Janine Janssen zorgt ervoor dat elke training een complete en professionele ervaring is, waarbij persoonlijke aandacht en kwaliteit centraal staan.

Behandelingen en Wimperproducten

Naast het geven van trainingen biedt Lashes by J ook behandelingen aan. Laat uw wimpers verwennen door Janine Janssen, die met haar vakkundigheid en oog voor detail zorgt voor een prachtige oogopslag. Tevens kunt u bij Lashes by J terecht voor de aanschaf van hoogwaardige wimperproducten, zodat u ook thuis kunt genieten van perfecte wimpers.

Ontdek de Wereld van Wimpers bij Lashes by J

Bent u klaar om de wereld van wimpers te ontdekken en uw vaardigheden naar een hoger niveau te tillen? Neem contact op met Lashes by J via info@lashesbyj.nl of bel naar 0621313204. Het salon is gevestigd aan Sijzenhof 5, 6181 KP Elsloo. Janine Janssen staat klaar om uw vragen te beantwoorden en een training of behandeling op maat te plannen.

Bij Lashes by J bent u verzekerd van hoogwaardige trainingen, professionele behandelingen en een passievolle benadering van het vak. Maak vandaag nog een afspraak en betreed de betoverende wereld van prachtige wimpers.

Over de schrijver
Ik ben de schrijver voor Honesy, een website die artikelen schrijft over bedrijven in Nederland. Ik ben gepassioneerd over het delen van de verhalen van lokale bedrijven en hun bijdrage aan de economie van ons land. Met mijn schrijfvaardigheden en creativiteit kan ik de boodschap van een bedrijf op een heldere en overtuigende manier overbrengen aan ons publiek. Ik houd van uitdagingen en ben altijd op zoek naar manieren om mezelf te verbeteren. Met mijn schrijven wil ik een positieve impact maken op de Nederlandse zakelijke gemeenschap.
Reactie plaatsen