Lori's Passie: Professionele Huidtherapie voor een Stralende Huid
24 juli 2023 

Lori's Passie: Professionele Huidtherapie voor een Stralende Huid

Lori's toewijding aan huidtherapie gaat verder dan het oppervlak. Met haar expertise en holistische benadering is ze vastbesloten om niet alleen je huid te verbeteren, maar ook om je algehele welzijn te verhogen.

Een Toegewijde Expert in Huidtherapie

Als gediplomeerd huidtherapeut sinds 2012 heeft Lori een decennium van diepgaande ervaring in het vakgebied. Ze heeft zich gespecialiseerd in huidproblemen en huidverbetering, waarbij ze gebruik maakt van geavanceerde technieken zoals lasertherapie, medische peelings en microneedling. Haar expertise omvat de behandeling van alle huidskleuren en de mannenhuid, waarmee ze haar diensten aan een brede groep mensen aanbiedt.

Erkend door het Kwaliteitsregister Paramedici en lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten, wordt Lori's professionaliteit ondersteund door betrouwbare en gerespecteerde bronnen binnen de gezondheidszorg. Haar diensten worden erkend door alle zorgverzekeraars, wat de toegang tot kwaliteitszorg voor veel mensen mogelijk maakt.

Een Holistische Benadering van Huidzorg

Lori's benadering van huidtherapie gaat verder dan alleen de uiterlijke verzorging. Ze gelooft in een holistische aanpak, waarbij ze kijkt naar de mens als geheel. Dit betekent dat ze naast de nieuwste wetenschappelijke richtlijnen en protocollen, ook rekening houdt met levensstijl, voeding en mindset in relatie tot de huid.

Het uiteindelijke doel? Samenwerken aan duurzame resultaten op de lange termijn. Lori streeft ernaar om haar cliƫnten te helpen een gezonde huid en een natuurlijke uitstraling te bereiken, zodat ze zich goed in hun vel voelen.

Persoonlijke Zorg en Professionele Aanpak

Wat Lori uniek maakt, is haar combinatie van professionele zorg en een persoonlijke aanpak. Na jarenlange ervaring in grote huidklinieken en als ZZP'er bij professionele eenmanszaken, heeft ze in 2022 haar eigen praktijk in Zoetermeer opgestart. Hierbij staat duurzaamheid hoog in het vaandel, zowel in haar bedrijfsvoering als in haar benadering van huidtherapie.

Wil je de expertise en persoonlijke benadering van Lori ervaren? Maak dan een afspraak via de online agenda, bel naar 0612418373, mail naar info@huidtherapiebijlori.nl, of vul het contactformulier in. Lori verwelkomt je graag in haar praktijk in Zoetermeer om samen te werken aan het realiseren van jouw huid doelen.

Over de schrijver
Reactie plaatsen