Massagepraktijk Geysir: Meer dan alleen ontspanning
06 september 2023 
in Haarlem

Massagepraktijk Geysir: Meer dan alleen ontspanning

In de wereld van massages en welzijn zijn er velen die hun diensten aanbieden, maar slechts enkelen die echt opvallen door hun toewijding en passie voor het vak. Nienke Smit van Massagepraktijk Geysir is zo'n unieke professional. Haar reis in de wereld van massages begon niet zomaar. Het was een roeping, een diep verlangen om anderen te helpen en bij te dragen aan hun welzijn. Haar aanpak is niet alleen gericht op het fysieke aspect van de massage, maar ook op het emotionele en spirituele welzijn van haar cliënten. In het hart van Haarlem, waar welzijn en gezondheid samenkomen, vinden we Massagepraktijk Geysir. Onder leiding van de deskundige Nienke Smit biedt deze praktijk een unieke combinatie van traditionele en gespecialiseerde massagebehandelingen. Op de website massagepraktijkgeysir.nl kunt u een afspraak maken.

Gespecialiseerde massages bij kanker

Nienke Smit onderscheidt zich als een van de weinige specialisten in Nederland die massages bij kanker kan geven. In deze uitdagende fase van iemands leven biedt ze niet alleen fysieke verlichting, maar ook emotionele ondersteuning en troost. Elke sessie bij Massagepraktijk Geysir is een ervaring op zich. Nienke neemt de tijd om naar haar cliënten te luisteren, hun zorgen te begrijpen en een op maat gemaakte behandeling te bieden die past bij hun specifieke behoeften. Ze gelooft dat elke persoon uniek is en dat elke massage daarom ook uniek moet zijn. Dit niveau van personalisatie en zorg is wat haar cliënten keer op keer terugbrengt.

Holistische benadering

Bij Massagepraktijk Geysir draait alles om verbinding. Nienke's holistische benadering is erop gericht om cliënten te laten voelen wat er in hun lichaam gebeurt. Ze helpt hen bewust te worden van de signalen die hun lichaam geeft en eventuele blokkades of diepere oorzaken van spanningen te ontdekken. Deze benadering gaat verder dan alleen fysieke verlichting; het is een reis van zelfontdekking en bewustzijn.

Diversiteit aan behandelingen

Naast haar gespecialiseerde massages bij kanker, biedt Nienke een breed scala aan behandelingen. Of het nu gaat om een ontspanningsmassage, een stress-te-lijfmassage of een zwangerschapsmassage, elke sessie is zorgvuldig afgestemd op de individuele behoeften van de cliënt.

Een praktijk van vertrouwen

Sinds de oprichting in 2021 heeft Massagepraktijk Geysir een solide reputatie opgebouwd. Hoewel Nienke actief is op social media, komt het merendeel van haar cliënten via mond-tot-mondreclame. Dit getuigt van het vertrouwen en de tevredenheid van haar cliënten.


Massagepraktijk Geysir is niet zomaar een massagepraktijk. Het is een plek van heling, bewustzijn en persoonlijke groei. Onder de bezielende leiding van Nienke Smit worden cliënten niet alleen fysiek verzorgd, maar ook emotioneel ondersteund.

Over de schrijver
Reactie plaatsen