Matoeta: Het centrum voor voeding, gezondheid en bewustwording in Den Haag
25 september 2023 

Matoeta: Het centrum voor voeding, gezondheid en bewustwording in Den Haag


Ontdek de unieke benadering van Matoeta

In het hart van Den Haag, ontdekt u een unieke plek die zich richt op het verbeteren van uw gezondheid en welzijn: Matoeta. Dit is niet zomaar een voedings- en gezondheidscentrum. Onder de bezielende leiding van Ingrid Eijssink, een gecertificeerd diëtist en Jungiaans psycholoog, gaat Matoeta verder waar traditionele dieetprogramma's stoppen.

Persoonlijke begeleiding bij Matoeta

Ieder van ons is uniek en zo moet ook onze aanpak van voeding en gezondheid zijn. Bij Matoeta wordt elke klant individueel benaderd. Ingrid werkt samen met haar klanten om de dieperliggende oorzaken van hun eet- en leefgewoonten te begrijpen. Het doel is om slechte voedingsgewoonten te veranderen in goede en zo bewust mogelijk te maken van je gezondheid.

Ingrid Eijssink: De expert achter Matoeta

Ingrid Eijssink is een expert op het gebied van voeding, gezondheid en bewustwording. Ze heeft in 1984 haar diploma Voeding & Diëtetiek behaald en heeft zich sindsdien gespecialiseerd in de begeleiding van mensen bij eetbuien en emotie-eten. Het is haar passie om haar klanten te helpen hun ideale balans te vinden en ze te leren om slim te eten en volop te genieten.

Hoe Matoeta stress en depressie aanpakt

Bij Matoeta begrijpen we dat onze geest een belangrijke rol speelt in onze gezondheid. Daarom bieden we ook therapie voor depressie en stressmanagement. Ingrid maakt gebruik van dieptepsychologie om te ontdekken waar de wortels van problemen liggen. Ze biedt geen snelle oplossingen, maar haar behandelingen zijn grondig, effectief en duurzaam.

Of u nu worstelt met uw gewicht, eetbuien, stress of depressie, Matoeta in Den Haag biedt u de begeleiding en ondersteuning die u nodig heeft. Neem vandaag nog contact op met Ingrid Eijssink om te ontdekken hoe u uw gezondheid en welzijn kunt verbeteren.

Contactgegevens:

Ingrid Eijssink
Telefoonnummer: 070-3667870
E-mail: ingrid@matoeta.nl
Website: https://matoeta.nl/

Voor meer informatie of om een afspraak te maken, kunt u altijd contact opnemen of naar de website gaan.

Over de schrijver
Ik ben de schrijver voor Honesy, een website die artikelen schrijft over bedrijven in Nederland. Ik ben gepassioneerd over het delen van de verhalen van lokale bedrijven en hun bijdrage aan de economie van ons land. Met mijn schrijfvaardigheden en creativiteit kan ik de boodschap van een bedrijf op een heldere en overtuigende manier overbrengen aan ons publiek. Ik houd van uitdagingen en ben altijd op zoek naar manieren om mezelf te verbeteren. Met mijn schrijven wil ik een positieve impact maken op de Nederlandse zakelijke gemeenschap.
Reactie plaatsen