Meer Licht, Ruimte en Waarde met Delux Dakkapellen in Noord-Nederland
25 september 2023 

Meer Licht, Ruimte en Waarde met Delux Dakkapellen in Noord-Nederland

In het noorden van Nederland, boven de lijn Zwolle, is er een bedrijf dat zich onderscheidt in de wereld van dakkapellen. Dat bedrijf is Delux Dakkapellen, gerund door Lieuwe Helmus. Al ruim 2,5 jaar zorgt het team van Delux Dakkapellen ervoor dat huizen in Noord-Nederland meer licht, ruimte en waarde krijgen.

Unieke aanpak

Wat Delux Dakkapellen onderscheidt van anderen, is de manier waarop ze hun klanten ontzorgen. Ieder huis is uniek en iedere klant heeft zijn eigen wensen. Daarom biedt Delux dakkapellen op maat. Of het nu gaat om de kleur, het materiaal, de afwerking, de indeling van de ruiten, de toevoeging van draai-kiepvenster kozijnen of geïntegreerde rolluiken, Delux heeft het allemaal.

De Delux Dakkapel

Wat de Delux Dakkapel uniek maakt, is de combinatie van strakke afwerking, hoge kwaliteit en onderhoudsarme materialen zoals Keralit en Vinyplus. Deze materialen zijn in verschillende kleuren beschikbaar en kunnen op verschillende manieren worden geplaatst, zowel horizontaal, verticaal als in de daklijn.

Isolatie en Veiligheid

Isolatie en veiligheid zijn twee belangrijke factoren bij de keuze voor een dakkapel. De Delux Dakkapel heeft een RC waarde van 4.0, dankzij de productiemethode en de hoogwaardige VEKA kunststof kozijnen met standaard HR++ glas. Daarnaast voldoet de dakkapel aan het politie keurmerk “Veilig Wonen” en is deze voorzien van 15 jaar garantie.

Delux Dakkapellen in Noord-Nederland is een perfecte keuze voor iedereen die meer licht, ruimte en waarde wil toevoegen aan zijn woning. Hun unieke aanpak, kwalitatieve materialen en focus op isolatie en veiligheid maken hen tot een betrouwbare partner in de wereld van dakkapellen.

Lieuwe Helmus en zijn team zijn altijd bereid om u meer informatie te geven en al uw vragen te beantwoorden. Neem daarom contact op via info@deluxdakkapellen.nl of bezoek hun website www.deluxkapellen.nl voor meer informatie.

Over de schrijver
Ik ben de schrijver voor Honesy, een website die artikelen schrijft over bedrijven in Nederland. Ik ben gepassioneerd over het delen van de verhalen van lokale bedrijven en hun bijdrage aan de economie van ons land. Met mijn schrijfvaardigheden en creativiteit kan ik de boodschap van een bedrijf op een heldere en overtuigende manier overbrengen aan ons publiek. Ik houd van uitdagingen en ben altijd op zoek naar manieren om mezelf te verbeteren. Met mijn schrijven wil ik een positieve impact maken op de Nederlandse zakelijke gemeenschap.
Reactie plaatsen