Murmillo Ink: Tatoeëren met passie en perfectie in het hart van Haarlem
25 oktober 2023 
in Haarlem

Murmillo Ink: Tatoeëren met passie en perfectie in het hart van Haarlem

Bij Murmillo Ink in Haarlem draait alles om de kunst van het tatoeëren en de ervaring van de klant. De filosofie van eigenaar Danny Woortman is eenvoudig maar doeltreffend: iedere tattoo wordt zodanig gezet dat deze prachtig is wanneer hij genezen is, en de klant moet vertrekken met een onvergetelijke ervaring.

Filosofie en werkwijze van Murmillo Ink

In lijn met zijn filosofie, is het proces van Murmillo Ink uiterst klantgericht. Klanten maken een afspraak en er wordt ruim de tijd genomen om hun ideeën en wensen te bespreken. Klanten kunnen referentiemateriaal meenemen, op basis waarvan een uniek design wordt gecreëerd. Deze ontwerpfase zorgt ervoor dat de klant volledig tevreden is voordat de naald de huid raakt.

Een relaxte en gezellige vibe

Bij Murmillo Ink is de sfeer ontspannen en gezellig. De huiselijke sfeer draagt bij aan een gevoel van welkom, zodat klanten zich volledig op hun gemak voelen. Het team van professionele tattoo-artiesten is er om de klant te adviseren en op hun gemak te stellen, zodat de ervaring van begin tot eind positief is.

Gespecialiseerd in verschillende stijlen

Murmillo Ink is een veelzijdige shop met een breed scala aan specialiteiten, waaronder realisme, portretten, chicano, fineline en blackwork. Het getalenteerde team kan vrijwel elk idee omzetten in een indrukwekkende tattoo, altijd met de hoogste kwaliteit als uitgangspunt.

Over Danny Woortman en Murmillo Ink

Danny Woortman, de oprichter en eigenaar van Murmillo Ink, is sinds 2015 actief als tattoo-artiest. De tattoo-shop van Danny, gevestigd aan de Nassaustraat 5 in Haarlem, is een gecertificeerde en door de GGD goedgekeurde tattooshop, die voldoet aan alle regels en richtlijnen voor veilig en hygiënisch tatoeëren.

Contactgegevens en meer informatie

Benieuwd geworden naar Murmillo Ink? Kom gerust langs in de shop aan de Nassaustraat 5 te Haarlem. Voor informatie of een afspraak kunt u ook contact opnemen via Instagram: www.instagram.com/murmilloink/. Bezoek ook de website www.murmillo-ink.com voor meer informatie over de diensten en het portfolio van Murmillo Ink.

Over de schrijver
Reactie plaatsen