Only SHE Fitness: Een Unieke Vrouwen Fit Community in Eindhoven
11 augustus 2023 

Only SHE Fitness: Een Unieke Vrouwen Fit Community in Eindhoven

Missie en Visie van Only SHE Fitness: Only SHE Fitness, strategisch gevestigd aan de Boschdijk 738, 5624 CL Eindhoven, onderscheidt zich als een exclusieve sportschool alleen voor vrouwen. Het is een plaats waar vrouwen zich veilig en op hun gemak voelen, en samen kunnen trainen in een stimulerende omgeving. De missie van deze sportschool gaat verder dan louter sporten; het gaat om het creëren van een gemeenschap en een gevoel van saamhorigheid. Van beginners tot fanatieke sporters, iedereen is welkom en kan deelnemen aan de gevarieerde lessen die worden aangeboden.

De Diensten: Training en Ondersteuning op Maat

Met een beperking tot maximaal 8 deelnemers, biedt Only SHE Fitness small group trainingen die een persoonlijke touch geven aan de groepservaring. Hier wordt getraind met eigen lichaamsgewicht, halters, dummbels, stangen, en kettlebels. De variatie en persoonlijke begeleiding zorgen ervoor dat elke les uniek en uitdagend is, passend bij het niveau van elke deelneemster. Naast groepstrainingen biedt Only SHE Fitness 1-op-1 personal training, afgestemd op individuele doelen en behoeften. Deze begeleiding gaat verder dan alleen fysieke training; er is ook voedingsadvies en schema's beschikbaar. Bovendien is de sportschool gespecialiseerd in het trainen van zwangere vrouwen en ondersteuning na de bevalling.

De Vrouwen Fit Community

Wat Only SHE Fitness uniek maakt, is de focus op het creëren van een echte Vrouwen Fit Community. De oprichtster, Natasja Kartodimedjo, en haar medewerkster hebben een omgeving gecreëerd waar achtergrond, leeftijd en fitnesservaring geen rol spelen. Hier kan men ontspannen door inspanning, met vriendinnen, moeders, of dochters, bezig zijn met gezondheid, lichaam en geest. Het is eenvoudig bereikbaar in Eindhoven, met gratis parkeerplaatsen, nodigt Only SHE Fitness u uit om deze unieke sportschool zelf te ervaren. Of u nu geïnteresseerd bent in small group trainingen, personal training of deel wilt uitmaken van de Vrouwen Fit Community, Only SHE Fitness staat klaar om u te verwelkomen. Met een breed scala aan diensten en een toegewijd team, streeft Only SHE Fitness ernaar om een thuis te bieden voor alle vrouwen die hun gezondheid en welzijn willen verbeteren. Voeg u bij de community en ontdek wat Only SHE Fitness u te bieden heeft. Voor meer informatie of om een bezoek te plannen, kunt u contact opnemen via 06-14705767.

Over de schrijver
Reactie plaatsen