Ontdek de Reis naar Jezelf met Echt Bewust: Een Inspirerend Verhaal over Zelfrealisatie en Transformatie

Ontdek de Reis naar Jezelf met Echt Bewust: Een Inspirerend Verhaal over Zelfrealisatie en Transformatie

Een persoonlijke roeping

In 2016 vond Esther Oomen, de drijvende kracht achter 'Lekker in je vel met autisme', haar roeping. Na de diagnoses autisme van haar kinderen, begreep ze de worsteling die velen doormaken. De onzekerheid, de vragen en de behoefte aan oplossingen waren duidelijk. Deze realisatie bracht haar tot het punt waar ze nu staat: als een toegewijde coach die honderden mensen heeft geholpen hun autisme te begrijpen en er goed mee om te gaan.

Gerichte expertise in autisme

Esther's focus ligt op werkende mensen met autisme. Haar werkwijze is effectief en gericht. Ze duikt in de vraagstukken waar haar klanten mee worstelen en biedt hen praktische tools en inzichten om op een goede manier met hun autisme om te gaan. Deze focus heeft haar tot een expert op het gebied van autisme gemaakt.

Zichtbare resultaten

Esther's aanpak is erop gericht om mensen vooruit te helpen. Ze stelt zich ten doel om hen een duidelijk inzicht te geven in hun eigen autisme, zodat ze de uitdagingen waarmee ze worden geconfronteerd, op een praktische manier kunnen aangaan. Het resultaat is dat haar klanten lekker in hun vel zitten, zowel op het werk als in hun persoonlijk leven.

Ambitie en groei

Met haar reeds behaalde successen rust Esther niet op haar lauweren. Ze heeft plannen om groepstrajecten aan te bieden en de Engelstalige markt te betreden. Haar ambitie strekt zich uit tot het bedrijfsleven, met als doel bedrijven inzicht te geven in hoe zij goed om kunnen gaan met werknemers met autisme en de talenten van deze werknemers te benutten.

Contact en samenwerking

Bent u geïnteresseerd in de diensten van 'Lekker in je vel met autisme'? Esther is bereikbaar op 06-45316925 of per e-mail op info@lekkerinjevelmetautisme.nl. Ze werkt zowel online als in haar praktijk en bedient klanten in heel Nederland.

Een boek op komst

Esther's deskundigheid en ervaring strekken zich verder uit dan coaching. Ze is momenteel bezig met het schrijven van een boek getiteld 'Werken met Autisme'. Met haar diepgaande kennis van de materie belooft dit boek een waardevolle bijdrage te worden aan de literatuur over autisme.

Esther Oomen en 'Lekker in je vel met autisme' bieden een broodnodige dienst aan de gemeenschap. Door haar expertise in en passie voor het helpen van mensen met autisme, maakt Esther een waarneembaar verschil in de levens van velen. Haar voortdurende werk en groeiende ambitie onderstrepen haar toewijding aan deze belangrijke missie.

Over de schrijver
Dayenne | Echt Bewust
Door

Dayenne | Echt Bewust

op 01 Dec 2023

Beste Honesy, dit artikel hoort niet bij de naam Echt Bewust. U heeft met mij een gesprek gehad en een artikel geschreven. Enkele weken later is dit artikel van Echt Bewust gewijzigd/verwisseld? Graag logo verwijderen of juist artikel plaatsen. Dank u.

Reactie plaatsen