Ontdek de spirituele diensten van Oos Spirit Praktijk in Nederland

Ontdek de spirituele diensten van Oos Spirit Praktijk in Nederland

Bij het zoeken naar spirituele begeleiding in Nederland, is Oos Spirit Praktijk een naam die steeds vaker de ronde doet. Gevestigd in Nederland, leidt Wilma van Cruchten deze unieke praktijk met talrijke diensten om mensen te helpen hun innerlijke rust en balans te vinden.

Ontmoet Wilma van Cruchten van Oos Spirit Praktijk

Wilma is een gediplomeerde Tarot mediator en is aangesloten bij de tarot beroepsvereniging Nederland. Ze behaalde haar certificaat in 2015 na twee jaar van intensief leren en ontdekken. Ze koos bewust voor deze nieuwe richting omdat het beter bij haarzelf aansluit, en ze vindt er meer diepgang en uitdaging in. Het begeleiden van mensen geeft haar een veel dieper gevoel dan voorheen, en ze reikt mensen graag de handvaten aan om aan zichzelf te werken en te groeien.

Diensten van Oos Spirit Praktijk

Bij Oos Spirit Praktijk zijn er verschillende diensten beschikbaar die gericht zijn op het bieden van meer inzicht, ontspanning en het oplossen van problemen. Dit omvat onder andere kaartreading, reiki behandelingen en inwijdingen, familieopstellingen en klankschaal massage.

Kaartreading met Tarot en Le Normand kaarten

Als een gecertificeerde Tarot mediator aangesloten bij de tarot beroepsvereniging Nederland, biedt Wilma kaartreading aan met Tarot en Le Normand kaarten. Hiermee kan ze mensen helpen meer inzicht te krijgen in hun leven en te helpen als je bijvoorbeeld vastzit met je partner, problemen met je kind, depressie, je baan, etc.

Reiki behandelingen en inwijdingen

Reiki is een oude healing techniek waarbij energie wordt overgebracht met de handen. Als Reiki master biedt Wilma zowel reiki behandelingen aan als reiki inwijdingen voor degenen die op zoek zijn naar genezing en rust.

Familieopstellingen en klankschaal massage

Familieopstellingen worden maandelijks aangeboden bij Oos Spirit Praktijk. Daarnaast biedt Wilma klankschaal massages aan, wat een vorm van sound healing is die kan helpen bij ontspanning en het verhelpen van blokkades.

Neem contact op met Oos Spirit Praktijk

Als je meer wilt weten over de diensten van Oos Spirit Praktijk of als je een afspraak wilt maken, kun je contact opnemen met Wilma via Info@oosspiritpraktijk.nl of de website www.oosspiritpraktijk.nl bezoeken.

Over de schrijver
Reactie plaatsen