Ontdek de Wereld van Jan Frits & Coaching
20 september 2023 

Ontdek de Wereld van Jan Frits & Coaching

In de dynamische stad Rotterdam vinden we een oase van rust en persoonlijke groei: Jan Frits & Coaching. Onder leiding van de empathische en ervaren coach Jan Frits, biedt het bedrijf een scala aan coachingdiensten die zijn ontworpen om individuen te helpen floreren in zowel hun persoonlijke als professionele leven. Jan Frits & Coaching staat klaar om u te begeleiden op uw pad naar persoonlijke en professionele vervulling. Met een rijke achtergrond en een persoonlijke benadering, biedt Jan Frits een veilige haven voor iedereen die op zoek is naar groei en zelfontdekking.

De Man Achter de Missie: Jan Frits

Met een achtergrond in de technische sector en een rijke ervaring als consultant in proces- en organisatiebeheer, brengt Jan Frits een schat aan kennis en vaardigheden mee naar zijn coachingpraktijk. Zijn levenslange toewijding aan leren, gekenmerkt door studies in Hogere Gastechniek, Bedrijfskunde, en een Master Coach diploma, vormen de basis van zijn deskundige begeleiding. Jan Frits is niet alleen een coach maar ook een avonturier, een hardloper, en een culinaire liefhebber, facetten die bijdragen aan zijn rijke perspectief als coach.

Diensten die Resoneren met Uw Behoeften

Of het nu gaat om life-coaching of loopbaancoaching, Jan Frits biedt een persoonlijke benadering die focust op wat wel werkt, in plaats van het zoeken naar de oorzaken van een probleem. Door een veilige en vertrouwde omgeving te creëren, helpt hij individuen om in beweging te komen en nieuwe perspectieven te verkennen, wat leidt tot diepgaande persoonlijke inzichten en groei.

Wat Maakt Jan Frits & Coaching Uniek?

De flexibiliteit in coaching is een van de unieke verkooppunten van Jan Frits & Coaching. Of u nu op zoek bent naar een eenmalige powercoaching sessie of een uitgebreider coachingstraject, er is een aanpak die bij uw behoeften past. Bovendien benadrukt de positieve feedback van cliënten en erkenningen van gerenommeerde organisaties de betrouwbaarheid en expertise van Jan Frits in het veld.

Contact en Samenwerkingen

Gelegen in het hart van Rotterdam, is Jan Frits & Coaching gemakkelijk bereikbaar voor iedereen die op zoek is naar persoonlijke of professionele groei. U kunt contact opnemen via:

  • Telefoon: 06 392 15 636
  • E-mail: coach@janfrits.nl
  • Adres: Prinses Margrietlaan 52B, 3051AX, Rotterdam
  • Website: www.janfrits.nl

Bovendien werkt Jan Frits samen met een netwerk van betrouwbare partners, zowel lokaal als internationaal, en is hij aangesloten bij verschillende erkende coachingorganisaties.

Over de schrijver
Reactie plaatsen