Ontdek Villa Veentjes: Uitmuntende Kinderopvang in een Unieke Omgeving
21 juli 2023 
in Rossum

Ontdek Villa Veentjes: Uitmuntende Kinderopvang in een Unieke Omgeving

Villa Veentjes is meer dan zomaar een kinderdagverblijf. Gevestigd in een majestueus landhuis uit 1873, biedt het een veilige, vertrouwde omgeving waar kinderen kunnen spelen, leren en groeien. De kleinschalige aanpak, met slechts twee groepen van maximaal 16 kinderen, stelt Villa Veentjes in staat om elk kind individuele aandacht en zorg te geven. Dit artikel belicht de excellente diensten en de inspirerende werkomgeving die Villa Veentjes onderscheiden.

Missie en Pedagogische Visie van Villa Veentjes

De missie van Villa Veentjes is helder: het aanbieden van kwalitatief hoogwaardige kinderopvang op kleinschalig niveau. Zij geloven dat elk kind uniek is en dat deze unieke persoonlijkheid op eigen wijze moet ontwikkelen. Bij Villa Veentjes wordt elk kind begeleid en ondersteund om zijn eigen unieke vaardigheden te ontdekken en ontwikkelen. Het doel is om kinderen in hun behoefte te kunnen voorzien zodat zij optimale ontplooiingskansen krijgen.

Prachtige Locatie

Gelegen aan de Burchtstraat in Rossum, ligt Villa Veentjes ver van de weg, aan het eind van een majestueuze oprijlaan. De villa, omgeven door twee hectare aan weelderige gronden, biedt een oase van rust en ruimte. Hier kunnen kinderen volop genieten van de frisse buitenlucht en de vrije natuur, terwijl ze veilig binnen de grenzen van het eigendom blijven.

Een Toegewijd Team

Het team van Villa Veentjes bestaat uit tien toegewijde pedagogische medewerkers, waaronder medewerkers die al sinds de oprichting 18 jaar geleden bij hen zijn. De consistentie in het team zorgt voor stabiliteit en vertrouwen voor zowel de kinderen als hun ouders. De medewerkers van Villa Veentjes zorgen er met hun ervaring en toewijding voor dat kinderen en ouders altijd bekende gezichten zien. Dit draagt bij aan de vertrouwde en huiselijke sfeer waar Villa Veentjes zo trots op is.

Werk bij Villa Veentjes

Werk je graag met kinderen en wil je deel uitmaken van een hecht en toegewijd team? Villa Veentjes is een fantastische plek om te werken. Door de kleinschalige aanpak krijg je de kans om een echte impact 

Villa Veentjes biedt een unieke combinatie van hoogwaardige kinderopvang in een prachtige, historische setting. Het toegewijde team, de sterke pedagogische visie en de huiselijke sfeer maken Villa Veentjes tot een uitstekende keuze voor ouders die het beste willen voor hun kinderen. Of je nu op zoek bent naar de perfecte opvang voor je kind, of naar een betekenisvolle carrière in de kinderopvang, Villa Veentjes heet je van harte welkom.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Villa Veentjes via +31 418 661 599 of info@villaveentjes.nl. Villa Veentjes: waar kinderen groeien en bloeien.

Over de schrijver
Ik ben de schrijver voor Honesy, een website die artikelen schrijft over bedrijven in Nederland. Ik ben gepassioneerd over het delen van de verhalen van lokale bedrijven en hun bijdrage aan de economie van ons land. Met mijn schrijfvaardigheden en creativiteit kan ik de boodschap van een bedrijf op een heldere en overtuigende manier overbrengen aan ons publiek. Ik houd van uitdagingen en ben altijd op zoek naar manieren om mezelf te verbeteren. Met mijn schrijven wil ik een positieve impact maken op de Nederlandse zakelijke gemeenschap.
Reactie plaatsen