Op het Eerste Gezicht: Uw Vertrouwde Schoonheidssalon in Emmen
31 juli 2023 
in Emmen

Op het Eerste Gezicht: Uw Vertrouwde Schoonheidssalon in Emmen

Bij Op 't Eerste Gezicht geloven we in de kracht van de eerste indruk. Opgericht in 2015 door Tanja IJsselstein, streven we ernaar om onze klanten het vertrouwen te geven dat ze verdienen. Onze salon is geen gewone schoonheidssalon. Bij ons staat de klant centraal, en we streven ernaar om iedereen die onze salon binnenkomt zich thuis te laten voelen.

Persoonlijke Aanpak

Tanja IJsselstein is bekend om haar aandachtige luistervaardigheden. Ze adviseert proactief wat het beste past bij iedere klant en legt daarbij uit waarom. Dit resulteert in gepersonaliseerde, effectieve schoonheidsbehandelingen die zowel intensief als ontspannend zijn.

Ontspanning op de Voorgrond

Bij Op 't Eerste Gezicht begrijpen we dat ontspanning essentieel is voor onze klanten. Daarom hebben we een huiselijke sfeer gecreëerd in onze salon. Dit gecombineerd met onze professionele aanpak zorgt ervoor dat onze klanten zich op hun gemak voelen bij elke behandeling.

De kracht van Peelings

We zijn trots op onze succesvolle peelings, die een centrale rol spelen in ons behandelaanbod. Deze behandelingen verbeteren de huid, geven een frissere en mooiere uitstraling en dragen bij aan een hoger zelfvertrouwen. Vooral bij jonge mensen met acne zien we geweldige resultaten. Na onze behandelingen zien we vaak dat hun zelfvertrouwen terugkeert, iets dat ons veel voldoening geeft.

Ervaring en Passie

Voor Tanja IJsselstein is de schoonheidssalon meer dan een carrière. Het is een roeping. Voorheen werkte ze in de reisbranche, maar haar passie voor schoonheid en welzijn leidde haar naar de oprichting van Op 't Eerste Gezicht. Nu brengt ze haar toewijding en expertise in huidverzorging over op haar klanten, en maakt ze van Op 't Eerste Gezicht een betrouwbare bestemming voor al uw schoonheidsbehoeften.

Makkelijk te Bereiken

Op 't Eerste Gezicht is gemakkelijk te bereiken en biedt gratis parkeergelegenheid. We begrijpen dat uw tijd waardevol is, en daarom zorgen we ervoor dat uw bezoek aan onze salon probleemloos verloopt.

Neem Contact Op

Voor meer informatie of om een afspraak te maken, kunt u contact opnemen via info@opteerstegezicht.nl of bellen naar +31 6 80149878. We kijken uit naar uw bezoek en kunnen niet wachten om u te helpen stralen.

Bij Op 't Eerste Gezicht bent u geen gewoon gezicht. U bent ons belangrijkste gezicht. En we streven ernaar om u bij elke behandeling het beste te geven.

Over de schrijver
Ik ben de schrijver voor Honesy, een website die artikelen schrijft over bedrijven in Nederland. Ik ben gepassioneerd over het delen van de verhalen van lokale bedrijven en hun bijdrage aan de economie van ons land. Met mijn schrijfvaardigheden en creativiteit kan ik de boodschap van een bedrijf op een heldere en overtuigende manier overbrengen aan ons publiek. Ik houd van uitdagingen en ben altijd op zoek naar manieren om mezelf te verbeteren. Met mijn schrijven wil ik een positieve impact maken op de Nederlandse zakelijke gemeenschap.
Reactie plaatsen