Op weg naar welzijn: Een kijkje in de wellnesspraktijk N-Joy Massage en Coaching van Rose Ruijer in Soest

Op weg naar welzijn: Een kijkje in de wellnesspraktijk N-Joy Massage en Coaching van Rose Ruijer in Soest

In de rustgevende omgeving van Soest bevindt zich een bijzondere wellnesspraktijk: N-Joy Massage en Coaching. Rose Ruijer, een expert in wellness therapie, biedt hier diverse diensten aan die gericht zijn op het harmoniseren van lichaam en geest. Met diverse massages en coachingstechnieken ondersteunt Rose haar cliënten om opnieuw verbinding te maken met hun innerlijke zelf.

De reis van Rose: Van de Vrije School naar wellness therapeut

Rose's pad naar wellness begon op de Vrije School, waar ze de holistische onderwijsbenadering leerde waarderen. Na haar propedeuse in Culturele en Maatschappelijke Vorming besloot Rose een andere richting op te gaan die beter aansloot bij haar passies. Ze koos voor de Academie voor WellnessCoaching en heeft sindsdien diverse aanvullende opleidingen en cursussen gevolgd op het gebied van gezondheid, massage en coaching.

Wellness in Soest: Een breed scala aan diensten bij N-Joy Massage en Coaching

Binnen haar praktijk N-Joy Massage en Coaching in Soest biedt Rose een veelzijdig aanbod aan wellnessdiensten. Of het nu gaat om een ontspanningsmassage, stoelmassage, cupping, hotstone massage of Indiase hoofdmassage – Rose heeft een expertise in diverse massagevormen. Als coach integreert ze NLP, life coaching, innerlijk kind coaching, focussen en jeugdtrauma coaching.

"Het mooiste van haar werk, zo vertelt Rose, is wanneer een cliënt stralende ogen heeft en ontspannen en met een herwonnen kracht haar praktijk verlaat."

Wellness voor bedrijven in Soest en omstreken

Rose's expertise reikt ook tot de zakelijke sector. Ze biedt regelmatig stoelmassages aan voor organisaties zoals Kwintes, de Belastingdienst, Belastingdienst Toeslagen en HR Ondersteuning, waarmee ze werknemers helpt om stress te reduceren, productiviteit te stimuleren en het algehele welbevinden te verbeteren.

De visie van Rose: Groei en zelfrealisatie

"Mijn visie is dat iedereen uniek is en dat elk individu, ongeacht de situatie, de kans moet krijgen om te groeien en zichzelf te ontwikkelen", aldus Rose. In Soest draagt ze met haar diensten bij aan een vervullend en zinvol leven voor haar cliënten.

Contact met Rose

Of je nu behoefte hebt aan een verkwikkende massage of coaching in Soest, Rose Ruijer van N-Joy Massage en Coaching staat voor je klaar. Voor meer informatie kun je haar bereiken via massage.en.coaching@gmail.com of een bezoek brengen aan haar website.

Over de schrijver
Reactie plaatsen