Prime Beauty and Nails: Uw Premium Beauty Salon in Breda

Prime Beauty and Nails: Uw Premium Beauty Salon in Breda

In de dynamische wereld van beauty en persoonlijke verzorging is Prime Beauty and Nails uw vertrouwde bestemming in Breda. Opgericht en gedreven door de gepassioneerde styliste Renate Jongejans, zijn wij toegewijd aan het leveren van uitstekende diensten die de natuurlijke schoonheid van onze klanten versterken.

Renate Jongejans: Een Passie voor Perfectie

Renate's liefde voor nagels begon in 2015, toen ze elke gelegenheid aangreep om haar vaardigheden te oefenen en te verbeteren. Haar toewijding en talent waren onmiskenbaar, en na talrijke cursussen en trainingen, besloot ze haar passie om te zetten in haar beroep. Vandaag de dag is Prime Beauty and Nails het resultaat van haar onuitputtelijke streven naar perfectie.

Een Breed Scala aan Diensten

Bij Prime Beauty and Nails bieden we meer dan alleen nagelverzorging. Onze klanten kunnen kiezen uit een breed scala aan diensten, waaronder acrylnagels, wimperextensions, lash lift en wenkbrauwbehandelingen. Of u nu op zoek bent naar een subtiele verfraaiing of een complete make-over, ons team van experts staat klaar om aan uw behoeften te voldoen.

Acrylnagels en Meer: Onze Specialiteiten

Onze acrylnagelservice is een van de meest gewilde, en met goede reden. Met behulp van de beste materialen en technieken zorgen we ervoor dat elke klant de salon verlaat met prachtige, duurzame nagels. Maar onze expertise stopt niet bij nagels. Of u nu op zoek bent naar wimperextensions voor een dramatische look, of een wenkbrauwbehandeling om uw gezichtskenmerken te accentueren, wij hebben de vaardigheden en ervaring om u te helpen uw schoonheidsdoelen te bereiken.

Uw Beauty Salon in Breda

Gelegen in het hart van Breda, bij Charles Petitweg 7a1, is Prime Beauty and Nails een ware oase van schoonheid en ontspanning. Ons vriendelijke en deskundige team staat klaar om u een onvergetelijke ervaring te bieden.

Heeft u interesse in onze diensten? Neem dan contact met ons op via telefoon op 0619220502 of per e-mail via info@primebeautyandnails.nl. We kijken ernaar uit u te mogen verwelkomen in onze salon.

Bij Prime Beauty and Nails is uw schoonheid onze passie. Kies ons als uw go-to beauty salon in Breda, en ontdek zelf waarom zoveel klanten ons vertrouwen met hun schoonheidsbehoeften.

Een Professioneel en Toegewijd Team

Bij Prime Beauty and Nails zijn we meer dan alleen een schoonheidssalon. Wij zijn een hecht team dat zich inzet voor uw schoonheid en welzijn. Renate werkt nauw samen met een andere gepassioneerde nagelstyliste en het team is nog steeds in de groei, met plannen om meer experts op het gebied van schoonheid aan te trekken. Dit stelt ons in staat om u altijd een gepersonaliseerde en attente service te bieden.

Over de schrijver
Als één van de toegewijde schrijvers van Honesy.nl, zet ik me volledig in om de verhalen en successen van Nederlandse bedrijven op een boeiende en informatieve manier te delen. Door mijn interesse in schrijven en lokale ondernemingen draag ik bij aan het versterken van de Nederlandse zakelijke gemeenschap.
Reactie plaatsen