PuurKelly: de helende kracht in hartje Nederland
26 september 2023 

PuurKelly: de helende kracht in hartje Nederland

Stel je voor, je bent in Nederland en je bent op zoek naar een plek om tot rust te komen, je energieniveau te herstellen en je lichaam terug in harmonie te brengen. Dan moet je PuurKelly leren kennen. Dit is een uniek bedrijf in Nederland dat gespecialiseerd is in healing, reading, energetische huisreiniging en chakra massage.

Het gezicht achter PuurKelly

Kelly Stolk-Rentmeester, de oprichter en drijvende kracht achter PuurKelly, is een zeer gevoelige en empathische vrouw die iedereen op zijn gemak wil stellen. Ze heeft het vermogen om de tegenwerkende krachten in jouw leven zichtbaar te maken en zo je natuurlijke energiebalans te herstellen. Haar missie is om iedereen te helpen de beste versie van zichzelf te worden.

Healing, massage en relax in Nederland

Bij PuurKelly in Nederland kun je terecht voor een energetische sessie gecombineerd met een traditionele ontspanningsmassage of een speciale chakra massage. Kelly's specialisme ligt vooral bij het masseren, waarbij ze haar cliƫnten helpt om hun innerlijke energieniveau te herstellen en hun lichaam terug in harmonie te brengen.

Reading: jouw persoonlijk verhaal

PuurKelly biedt ook reading sessies aan. Tijdens een reading maakt Kelly de tegenwerkende krachten in jouw leven zichtbaar. Ze helpt je begrijpen waarom bepaalde situaties zich voordoen en hoe je hiermee om kunt gaan.

Energetische huisreiniging in Nederland

Naast healing, massage en reading biedt PuurKelly ook energetische huisreiniging aan. Dit houdt in dat negativiteit, entiteiten, wateraders en stralingsoverbelasting uit je huis worden verwijderd, waardoor een positieve en harmonieuze sfeer wordt gecreƫerd.

Voor meer informatie of om een afspraak te maken met PuurKelly, kun je contact opnemen via contact@puurkelly.nl of een bezoek brengen aan de website www.puurkelly.nl.

Over de schrijver
Reactie plaatsen