Rings of Pleasure: Dé piercing expert in het hart van Haarlem
25 oktober 2023 
in Haarlem

Rings of Pleasure: Dé piercing expert in het hart van Haarlem

In het pittoreske Haarlem, aan de Schagchelstraat, tref je Rings of Pleasure aan, al 26 jaar dé referentie als het gaat om piercings. Hier verzorgt Rob van Rijn met liefde en expertise alle soorten piercings, van intiem tot regulier. Met zijn ruime ervaring staat hij klaar om al je vragen te beantwoorden en je te adviseren over de piercing die je overweegt.

Company Philosophy

Bij Rings of Pleasure staat expertise centraal, met een focus op klantenservice. Rob heeft van zijn passie zijn beroep gemaakt en dit is al meer dan een kwart eeuw merkbaar in zijn studio. Het is zijn missie om klanten op hun gemak te stellen, vragen te beantwoorden en een sfeer te creëren waarin je je comfortabel voelt bij het nemen van een piercing.

Werkwijze en vibe in de shop

Rob maakt graag tijd voor je. Of je nu een afspraak hebt of spontaan langskomt, je kunt erop vertrouwen dat je deskundig en persoonlijk wordt geholpen. De sfeer is laagdrempelig en ontspannen. Klanten komen vanuit het hele land om de unieke combinatie van professionaliteit en gastvrijheid te ervaren.

Specialiteiten

Bij Rings of Pleasure kun je terecht voor alle soorten piercings. Maar dat is niet alles. Rob was één van de voorlopers van bodysuspension in Nederland. Dit getuigt van zijn diepe kennis van de huid, sieraden en de kunst van het piercen.

Over de mens achter Rings of Pleasure

Rob van Rijn heeft altijd een passie gehad voor lichaamsversieringen. Na diverse banen in de horeca en fabriekswezen, koos hij ervoor om zijn passie te volgen en Rings of Pleasure te starten. Rob staat bekend om zijn talent om mensen gerust te stellen en zijn openheid voor een goed gesprek.

Contact en informatie

Ben je geïnteresseerd in het laten zetten van een piercing of heb je vragen? Rob is bereikbaar voor informatie en afspraken tussen 9-11 uur en 19-21 uur op zijn 06-nummer, dat je kunt vinden op de website. Als hij aan het werk is in de studio, neemt hij de telefoon niet op, maar tijdens de genoemde uren is hij bereikbaar. Je kunt ook contact opnemen via de Google site van Rings of Pleasure.

Rings of Pleasure Schagchelstraat 19-c, 2011 HW Haarlem

Website: www.ringsofpleasure.nl E-mail: ringsofpleasure@telfort.nl

Over de schrijver
Reactie plaatsen