Skin + Surgery Clinics: Een Pionier in Cosmetische Chirurgie in Bergschenhoek
11 augustus 2023 

Skin + Surgery Clinics: Een Pionier in Cosmetische Chirurgie in Bergschenhoek

Skin + Surgery Clinics staat al 7 jaar bekend als dé expert op het gebied van cosmetische chirurgie in Bergschenhoek. Met een basis die stevig geankerd is in medische expertise, heeft de kliniek een sterke reputatie opgebouwd, puur op basis van de kwaliteit en de overtuigingskracht van de artsen. De gespecialiseerde en gecertificeerde team van chirurgen biedt behandelingen aan die erop gericht zijn de binnenkant van de mens naar de buitenkant uit te laten stralen. In deze kliniek wordt cosmetische chirurgie niet alleen gezien als het creëren van een nieuw gezicht, maar als een middel om de frisse look en de natuurlijke manier van ouder worden te ondersteunen. Hierbij wordt geen gebruik gemaakt van marketing; de vaardigheid en professionaliteit van de artsen spreken voor zich. Kwaliteit en tevredenheid van de klant staan centraal in elke behandeling en elk consult.

De Klantgerichte Benadering

Het team van Skin + Surgery Clinics gelooft in een warme en persoonlijke benadering. Vanaf het moment dat de klanten binnenkomen, moeten zij een warme deken voelen en nooit als een nummertje behandeld worden. Bij de kliniek wordt er veel waarde gehecht aan het luisteren naar de klant, en er wordt tijd en aandacht besteed om de behandeling volledig op maat te maken. Het warme en vrolijke team, van arts tot baliemedewerkers, voelt als een familie. Iedereen doet altijd alles samen en alles zit op één lijn. Wat hen onderscheidt en uniek maakt, is de onderlinge samenwerking en het gezamenlijke doel om elke klant de beste zorg en ervaring te bieden.

De Locatie en Bereikbaarheid

Skin + Surgery Clinics is gevestigd op Leeuwenhoekweg 4, 2661 CZ in Bergschenhoek. Deze strategisch gekozen locatie biedt vele voordelen, zoals gratis parkeren en een ligging buiten het drukke stadscentrum. Het hebben van een eigen kliniek betekent dat de patiënten kunnen genieten van een rustige en discrete omgeving, waar hun privacy en comfort gegarandeerd zijn. Contact opnemen kan eenvoudig via info@skin-surgery.nl of telefonisch via 010-3105620. De centrale ligging maakt het gemakkelijk bereikbaar, en de toevoeging van gratis parkeren draagt bij aan het gemak van de bezoekers.Over de schrijver
Reactie plaatsen