Steinhoff Constructions: Uw Specialist in Muurdoorbraken
03 juli 2023 

Steinhoff Constructions: Uw Specialist in Muurdoorbraken

In Nederland is Steinhoff Constructions dé naam wanneer het aankomt op professioneel verwijderen van draagmuren, het creëren van open ruimtes en het vakkundig realiseren van muurdoorbraken. Met jarenlange ervaring en een team van gespecialiseerde professionals, brengen wij elke uitdaging tot een succesvol einde.

Ons Team: Expertise en Professionaliteit

Steinhoff Constructions bestaat uit een vast team aangevuld met een groep vakkundige zzp'ers. De jarenlange ervaring, kennis en vaardigheden van ons team garanderen een optimale uitvoering van uw project. Wij geloven in onze mensen en hun vermogen om uitzonderlijk werk te leveren.

Onze Focus: Muurdoorbraken

Onze unieke specialisatie ligt in muurdoorbraken. Door deze gerichte focus kunnen wij efficiënt en kosteneffectief werken. Wij staan klaar om binnen 4 tot 5 weken met ons team aan de slag te gaan op uw project.

Voorbereiding: Het Fundament van Succes

Voor Steinhoff Constructions is een grondige voorbereiding cruciaal. Daarom vragen we de originele bouw- en verbouwtekeningen op bij het gemeentearchief. Indien deze niet beschikbaar zijn, zorgt onze constructeur voor gedetailleerde metingen en voorbereidingen.

Veiligheid en Kwaliteit: Onze Belofte

Bij het doorbreken van een dragende muur of buitenmuur, maken we gebruik van zichtbare of onzichtbare constructies, zoals een stalen balk of portaal. Dit garandeert de stabiliteit en veiligheid van uw pand. Na afronding van het project laten we alles netjes en opgeruimd achter, zodat u direct kunt genieten van het resultaat.

Groei met ons Mee

Steinhoff is een groeiend bedrijf met een uitbreidende klantenkring. Daarom zoeken we voortdurend naar nieuwe talenten die met ons mee willen groeien. Wij bieden aantrekkelijke carrièrekansen voor ambitieuze professionals.

Contact

Bent u geïnteresseerd in onze diensten, of wilt u meer weten over de carrièremogelijkheden bij Steinhoff? Neem dan contact met ons op via:

  • Telefoon: 0345 68 11 14 (ma-vr, 08:00 - 17:00)
  • Email: info@steinhoff.nl

Ons kantoor is gevestigd op Polstraat 12, 4261BT Wijk en Aalburg.

Bij Steinhoff Constructions staan uw wensen centraal. Samen werken we aan een resultaat dat voldoet aan uw verwachtingen. Werken bij Steinhoff betekent werken in een professioneel, kwaliteitsgericht en innovatief bedrijf. Sluit u aan bij ons team en deel in ons succes!

Over de schrijver
Ik ben de schrijver voor Honesy, een website die artikelen schrijft over bedrijven in Nederland. Ik ben gepassioneerd over het delen van de verhalen van lokale bedrijven en hun bijdrage aan de economie van ons land. Met mijn schrijfvaardigheden en creativiteit kan ik de boodschap van een bedrijf op een heldere en overtuigende manier overbrengen aan ons publiek. Ik houd van uitdagingen en ben altijd op zoek naar manieren om mezelf te verbeteren. Met mijn schrijven wil ik een positieve impact maken op de Nederlandse zakelijke gemeenschap.
Reactie plaatsen