Strong & Slim: Uw Partner in Gezondheid en Fitness
10 september 2023 

Strong & Slim: Uw Partner in Gezondheid en Fitness

Gezondheid op de Voorgrond

Bij Strong & Slim staat gezondheid centraal. Het bedrijf heeft een duidelijke missie: mensen helpen bij het bereiken van een gezonde levensstijl. Dit doen ze niet alleen door middel van training en gezonde voeding, maar ook door de juiste aanvulling op voeding met supplementen. Of u nu een fervent sporter bent of simpelweg streeft naar een gezondere levensstijl, Strong & Slim staat klaar om u te ondersteunen. Check ook de website: https://strongandslim.nl

Een Rijke Ervaring

Met meer dan 40 jaar ervaring in krachttraining, deelname aan Nederlandse kampioenschappen Body Building voor 50-plussers, fysieke inspanningen bij de Koninklijke Landmacht en voetbal op topniveau, heeft het team van Strong & Slim de expertise om iedereen te helpen bij het nastreven van een gezonde levensstijl.

Diensten op Maat

Strong & Slim biedt een breed scala aan diensten, waaronder voedingscoaching en een uitgebreid assortiment aan supplementen. Van proteïnen en mineralen tot vitaminen en superfoods, ze hebben alles wat u nodig heeft om uw gezondheidsdoelen te bereiken.

Wat Maakt Strong & Slim Speciaal?

Wat Strong & Slim onderscheidt, is hun persoonlijke benadering. Ze begrijpen dat elke persoon uniek is en bieden daarom op maat gemaakte oplossingen aan. "Afvallen, je fit voelen, energiek zijn, aan je gezondheid werken - we gaan samen zorgen dat je de regie over je gezondheid (terug) krijgt," zegt het team.

Manieren om Strong & Slim te bereiken

  • Telefoon: 0620508002
  • E-mail: info@strongandslim.nl
  • Adres: Aalsmeerderweg 283-25, 1432 CN Aalsmeer 
Over de schrijver
Reactie plaatsen