Therapeut & Coach Amsterdam: Een unieke aanpak voor welzijn
14 september 2023 

Therapeut & Coach Amsterdam: Een unieke aanpak voor welzijn

In het hart van Amsterdam bevindt zich een bijzondere therapeutische praktijk: Therapeut & Coach Amsterdam. Deze praktijk, geleid door Evelyn Prinsen, biedt een unieke combinatie van therapie en coaching aan, gericht op zowel lichamelijke als geestelijke gezondheid. Evelyn's holistische benadering erkent dat lichaam en geest onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Ze gebruikt deze filosofie om cliënten te helpen hun optimale welzijn te bereiken.

Diensten die verder gaan dan de norm

Evelyn specialiseert zich in orthomoleculaire therapie, een vorm van therapie die zich richt op het optimaliseren van de lichaamsfuncties door middel van voeding en supplementen. Daarnaast biedt ze ook coaching aan op gebieden zoals burn-out, loopbaanontwikkeling en het dertigersdilemma. Voor degenen die geïnteresseerd zijn in diepere zelfontdekking, biedt Evelyn ook Human Design readings aan, een systeem dat inzicht geeft in iemands unieke energetische blauwdruk.

Een ondernemer met passie en ervaring

Evelyn Prinsen is niet zomaar een therapeut en coach; ze is een professional met jarenlange ervaring en een diepe passie voor haar vak. Ze heeft een achtergrond in zowel de reguliere als de complementaire gezondheidszorg, wat haar een uniek perspectief geeft op gezondheid en welzijn. Evelyn's benadering is persoonlijk en op maat gemaakt voor elke cliënt, waarbij ze gebruik maakt van haar uitgebreide kennis en intuïtie om de beste resultaten te bereiken.

Contact opnemen met Evelyn?

Voor degenen die geïnteresseerd zijn in het werken met Evelyn of meer willen weten over haar diensten, is contact opnemen eenvoudig. Ze is bereikbaar via telefoon op 06-81190606 of via e-mail op info@boost-your-mood.nl. De praktijk is centraal gelegen in Amsterdam, en er is voldoende parkeergelegenheid in de buurt voor degenen die met de auto komen. Tot slot kun je hun website bekijken, https://therapeut-coach-amsterdam.nl/

Wat maakt Therapeut & Coach Amsterdam speciaal?

Wat deze praktijk echt onderscheidt, is de unieke combinatie van diensten en de diepgaande, holistische benadering van Evelyn. Ze ziet het grotere geheel en begrijpt hoe verschillende aspecten van iemands leven en gezondheid met elkaar verweven zijn. Daarnaast is haar toewijding aan voortdurende educatie en groei evident; ze biedt regelmatig video's en lezingen aan op haar YouTube-kanaal, waardoor ze waardevolle inzichten en kennis deelt met een breder publiek.

Over de schrijver
Ik ben de schrijver voor Honesy, een website die artikelen schrijft over bedrijven in Nederland. Ik ben gepassioneerd over het delen van de verhalen van lokale bedrijven en hun bijdrage aan de economie van ons land. Met mijn schrijfvaardigheden en creativiteit kan ik de boodschap van een bedrijf op een heldere en overtuigende manier overbrengen aan ons publiek. Ik houd van uitdagingen en ben altijd op zoek naar manieren om mezelf te verbeteren. Met mijn schrijven wil ik een positieve impact maken op de Nederlandse zakelijke gemeenschap.
Reactie plaatsen