Trauma release door Hans Kloosterman: Ervaringsdeskundige in Lunteren
18 oktober 2023 

Trauma release door Hans Kloosterman: Ervaringsdeskundige in Lunteren

Hoe overwin je stress, burn-out, trauma, depressie, PTSS, verslaving en narcistisch misbruik? Hans Kloosterman, een ervaringsdeskundige gevestigd in Lunteren, kan je helpen. Hij is gespecialiseerd in het begeleiden van mensen op hun levenspad, door het transformeren van trauma en beperkende familie, denk, emotie, gedrags- en communicatiepatronen.

Van zakenman tot mindfulness-expert

Hans Kloosterman heeft een indrukwekkend levensverhaal. Hij was 25 jaar werkzaam in de inkoop, verkoop en human resource, waaronder 15 jaar als algemeen directeur/eigenaar van het werving- en selectiebureau: RS Recruitment. Op zijn vijftigste jaar verkocht hij zijn bedrijf om zich te richten op het algemeen geluk van mensen. Een enorme omslag, maar een die voortkwam uit zijn levenslange interesse in wat mensen gelukkig maakt.

Het pad naar transformatie

Hans verhuisde naar een natuurgebied om zelf de broodnodige rust te vinden. Hij bestudeerde het Boeddhisme, voltooide een vijfjarige Hatha yoga en meditatieopleiding vanuit het Hindoeïsme en volgde zes jaar een monnikopleiding. "Practice what you preach" is zijn motto.

Hans Kloosterman in Lunteren: een holistische benadering

Hans biedt een breed scala aan technieken om trauma's te verwerken. Hij maakt gebruik van systemisch werk, EFT (Emotional Freedom TapTechnique), EMDR, TRE, mindfulness, meditatie, yoga, massages en voeding. Deze holistische benadering zorgt ervoor dat je volledig wordt bijgestaan op je pad naar het overwinnen van persoonlijke uitdagingen.

Wereldwijde ambities

Hans heeft de ambitie om wereldwijd te gaan. Hij is bezig met het schrijven van een boek in het Nederlands en Engels over zijn ervaringen en technieken. Zijn klanten zijn voornamelijk 40+, maar iedereen die wil werken aan persoonlijke groei en transformatie is welkom.

Neem contact op met Hans Kloosterman in Lunteren

Geïnteresseerd in de diensten van Hans Kloosterman? Neem contact op via info@hanskloosterman.com of bezoek de website www.hanskloosterman.com voor meer informatie.

Over de schrijver
Ik ben de schrijver voor Honesy, een website die artikelen schrijft over bedrijven in Nederland. Ik ben gepassioneerd over het delen van de verhalen van lokale bedrijven en hun bijdrage aan de economie van ons land. Met mijn schrijfvaardigheden en creativiteit kan ik de boodschap van een bedrijf op een heldere en overtuigende manier overbrengen aan ons publiek. Ik houd van uitdagingen en ben altijd op zoek naar manieren om mezelf te verbeteren. Met mijn schrijven wil ik een positieve impact maken op de Nederlandse zakelijke gemeenschap.
Reactie plaatsen