Verken de unieke hondentraining bij Cattle Dog Coach in Vijlen

Verken de unieke hondentraining bij Cattle Dog Coach in Vijlen

Ontdek Cattle Dog Coach in Vijlen, een bijzonder bedrijf dat zich richt op het verstevigen van de band tussen jou en je Australian Cattle Dog. Met twee overlappende websites, Cattle Dog Coach en Roedelmethode, biedt Erica de Roode educatieve workshops, individuele begeleiding en een schat aan kennis die is gebaseerd op wetenschappelijk werk.

Een unieke benadering van hondentraining

Cattle Dog Coach is niet je typische hondentrainingsbedrijf. Het richt zich buiten alle andere hondenrassen specifiek op Australian Cattle Dogs, een ras dat uniek is in zijn werkwijze. Deze honden werken niet voor je, maar met je. Met jarenlange ervaring in het opvoeden van Cattle Dogs en het begeleiden van eigenaren, biedt Erica een traject dat is afgestemd op het intelligentie- en energieniveau van je Cattle Dog.

Sociaal leren: de basis van de training

Het hart van Cattle Dog Coach's methode is sociaal leren. Dit is een manier van leren waarbij dieren en mensen hun emoties gebruiken om zich prettig te voelen en conflicten te minimaliseren. Sociaal leren is flexibel, aanpasbaar en houdt rekening met iemands mogelijkheden en beperkingen.

Bij Cattle Dog Coach wordt geen kant-en-klare oplossing aangereikt. In plaats daarvan wordt er samen met jou gezocht naar een oplossing die past bij jou, je mogelijkheden en onmogelijkheden. Het uiteindelijke doel is om je weer gelukkig te maken en je voldoende tools mee te geven om zelf verder te gaan.

Workshops en individuele begeleiding

Bij Cattle Dog Coach zijn er regelmatig workshops beschikbaar om eigenaren te helpen hun vaardigheden te verbeteren. Individuele begeleiding is ook beschikbaar voor degenen die extra ondersteuning nodig hebben.

Over Erica de Roode

Erica de Roode, de oprichter en hoofdtrainer van Cattle Dog Coach, is opgegroeid tussen de honden en heeft altijd een passie gehad voor dierengedrag. Ze heeft jarenlange ervaring met probleemgedrag bij honden, en ze heeft verschillende 'probleem'-honden zelf geadopteerd en met succes gerehabiliteerd.

Contactinformatie

Voor meer informatie of om een afspraak te maken, kun je contact opnemen met Cattle Dog Coach via info@cattledog-coach.nl of bezoek de websites www.cattledog-coach.nl en www.roedelmethode.nl

Over de schrijver
Reactie plaatsen