Uitleg Het Partnerschap:

“Heb je al eens gehoord van Het Partnerschap?”

Nou, Het Partnerschap is ons netwerk en hierbij voorzien we ondernemers, zoals jou (voornaam ondernemer), van persoonlijke advies in samenwerkingen met andere netwerk leden, hierbij bieden we toegang tot ons brede netwerk van experts en dienstverleners. Je kunt je voorstellen dat we hierdoor ook betere prijzen, maar vooral betere voorwaarden onderhandeld hebben binnen ons netwerk. 

Even een Voorbeeld van hoe dat gaat met betrekking tot Marketing:

Bijvoorbeeld een van onze partners binnen het netwerk is heel goed in adverteren voor ondernemers in Nederland, en hiermee hebben we een aanbod onderhandeld voor onze leden dat het risico niet meer bij de ondernemer ligt, maar bij de expert zelf, om zo onze leden te beschermen. Als je dus verlies maakt met de campagne voor je bedrijf dan betalen ze dit verlies terug.

Inzicht in huidige marketingactiviteiten:

“Hoe heb je nu eigenlijk je marketing geregeld? En is er budget om je bedrijf te laten groeien momenteel ?

Introductie dienstverlenende partner:

Oke, wat ik voorstel is dat ik je in contact breng met een van de marketing experts binnen ons netwerk. Wat je kan verwachten van dit gesprek is het volgende: We gaan kijken naar waar je nu staat, waar je graag naartoe zou willen met je bedrijf, waar je tegenaan loopt en wat je al geprobeerd hebt om hier een geschikte oplossing voor te zoeken. Wanneer de marketing expert op basis hier van merkt dat het een match is, dan zal hij alle vervolgstappen verder uitleggen, wanneer dit geen match is, zal hij je in ieder geval tips en tricks meegeven over hoe je het zelf beter kan gaan neerzetten. Zou je hiervoor toevallig (tijd en datum) tijd voor hebben? 

Inloggen

Registreren

Wachtwoord opnieuw instellen

Vul je gebruikersnaam of e-mailadres in. Je ontvangt dan een link waarmee je een nieuw wachtwoord kan instellen via de e-mail.