Voetverzorging op maat bij Pedicure ByMalero in Rotterdam
13 juli 2023 

Voetverzorging op maat bij Pedicure ByMalero in Rotterdam

Het ontstaan van Pedicure ByMalero

Welkom bij Pedicure ByMalero, dé specialist op het gebied van voetverzorging in Rotterdam. Met meer dan 3 jaar ervaring biedt Pedicure ByMalero op maat gemaakte behandelingen aan om uw voeten de zorg te geven die ze verdienen. Pedicure ByMalero is opgericht door Marjan, een trotse Rotterdamse met een passie voor voetverzorging. Na een zware periode van ziekte en het verlaten van de horecasector, besloot Marjan om haar leven een nieuwe wending te geven. Ze volgde een intensieve opleiding tot pedicure en begon vervolgens een salon aan huis. Met haar toewijding en deskundigheid heeft Marjan een bloeiende praktijk opgebouwd en een trouwe klantenkring verworven.

Breed scala aan behandelingen

Pedicure ByMalero biedt een uitgebreid scala aan behandelingen om aan uw individuele behoeften te voldoen. Onze diensten omvatten onder andere:

Standaard pedicurebehandeling

Onze standaard pedicurebehandeling bestaat uit het knippen en verzorgen van uw nagels, het verwijderen van eelt en likdoorns, en het behandelen van eventuele nagelproblemen.

Medische pedicurebehandeling

Voor mensen met specifieke voetproblemen bieden wij medische pedicurebehandelingen aan. Onze specialisten zijn getraind om diverse voetaandoeningen te behandelen, zoals ingegroeide nagels, schimmelnagels en diabetische voetproblemen.

Voetmassage

Bij Pedicure ByMalero geloven we dat ontspanning essentieel is voor een goede gezondheid. Daarom bieden we ook voetmassages aan om uw voeten te verwennen en uw algehele welzijn te bevorderen.

Klantgerichtheid en professionaliteit

Bij Pedicure ByMalero staat klanttevredenheid centraal. We streven ernaar om u de best mogelijke ervaring te bieden, vanaf het moment dat u onze salon binnenstapt tot aan het einde van uw behandeling. Ons team van vriendelijke en deskundige professionals luistert naar uw wensen en zorgt ervoor dat u zich op uw gemak voelt. We zijn er trots op dat we elke klant een persoonlijke en op maat gemaakte service kunnen bieden.

Contactgegevens

Wilt u een afspraak maken bij Pedicure ByMalero of heeft u vragen over onze behandelingen? Neem dan gerust contact met ons op:

Telefoon: 06-17419630

E-mail: Bymalero@gmail.com

Website: https://www.pedicurebymalero.nl/

Of u nu behoefte heeft aan een standaard pedicurebehandeling, medische voetverzorging of een ontspannende voetmassage, Pedicure ByMalero staat voor u klaar. Ervaar zelf de kwaliteit van onze voetverzorging, want uw voeten verdienen het beste!

Over de schrijver
Reactie plaatsen