Mogen we (kosteloos) een verhaal schrijven over je bedrijf en dit verhaal delen met onze duizenden bezoekers?

2.000+

Bedrijven gingen je voor

250+ 

Professionele tekstenschrijvers

20.000+ 

Bezoekers per maand

100+

Reviews op Google

Een aantal van onze 100+ Google reviews!

Lonneke Routs

Super fijn dat ze een mooi artikel voor je willen schrijven zonder verplichtingen.
Petra Schroën
Hele vriendelijke mensen. Die ook echt de tijd voor je nemen en oprecht geïnteresseerd zijn in je bedrijf. Het interview verliep er rustig wat ik zelf wel heel fijn vind. Ik ben blij met mijn artikel!
Sandra Overvoorde
Super leuke mensen, fijn contact en ze hebben een heel mooi en leuk stuk over mijn salon geschreven op hun website. Aanrader
Heidi Rutten
Ik ben heel tevreden over het artikel wat ze over La Forma Reusel hebben geschreven! Erg leuk contact gehad en ook heldere en duidelijke uitleg.
Ook wat betreft SEO en zoekwoorden nog van alles geleerd!
Echt een aanrader!

Het is een win-winsituatie Voordelen voor jou:

  • Kosteloos een inhoudelijk en sterk verhaal over je bedrijf 
  • Kosteloos meer bekendheid om klanten of personeel aan te trekken 
  • Meer bekendheid op het internet, goed voor je SEO
  • We optimaliseren het artikel zodat het constant door je doelgroep gevonden wordt
  • Een gratis heel krachtige backlink vanuit het artikel naar je website

Voordelen voor ons: 

  • Een mooi inhoudelijk artikel op onze website die meer bezoekers aantrekt (SEO)
  • Ons netwerk uitbreiden 
  • Landelijke naamsbekendheid opbouwen 

FAQ voor ondernemers

Wat is Honesy?

Honesy is een platform dat artikelen publiceert over Nederlandse bedrijven, met als doel een miljoenenpubliek te bereiken. Op dit moment ligt onze focus op groei; daarom schrijven we kosteloos artikelen over bedrijven die naar onze mening interessant zijn om te belichten. Deze artikelen blijven permanent en kosteloos beschikbaar op onze website.

Is het echt gratis om een artikel op Honesy te plaatsen?

Ja, dit is en blijft gratis en kosteloos, we gaan hier ook nooit een euro voor vragen. We doen dit zodat we goede content krijgen op onze website zodat we sneller kunnen groeien. hierdoor kunnen we geld gaan verdienen aan advertenties op ons platform.

Hoe lang duurt het voordat mijn artikel wordt gepubliceerd?

Voordat we starten met de artikelcreatie, organiseren we een beknopt telefonisch overleg van 5 tot 10 minuten met een van onze specialisten op het gebied van doelgroep en content. Dit stelt je in staat om invloed uit te oefenen op de inhoud van het artikel, terwijl wij de mogelijkheid krijgen om specifieke vragen te stellen over jouw onderneming en de bijbehorende doelgroep. Na dit gesprek ontvang je de gemaakte notities en kun je deze goedkeuren en mits gewenst aanvullen of aanpassen. Op basis van deze goedgekeurde informatie uit het korte telefonische gesprek en alle informatie op je website schrijven onze tekstenschrijvers het artikel.

Ons doel is om met het artikel SEO-technisch optimale prestaties te realiseren. Het voltooide artikel is doorgaans binnen enkele werkdagen gereed. In veel gevallen staat het artikel zelfs al binnen 48 uur online, waardoor jouw bedrijf kan profiteren van verhoogde zichtbaarheid.

Heb ik controle over de inhoud van het artikel?

Tijdens het gesprek met onze doelgroep- en contentspecialist worden er diverse vragen over uw bedrijf gesteld. De specialist maakt hiervan notities, die vervolgens naar u worden verzonden voor goedkeuring. Na uw goedkeuring gaan onze schrijvers aan de slag. Zij baseren het artikel uitsluitend op de door u goedgekeurde input en de informatie die beschikbaar is op uw bedrijfswebsite. Hierdoor is de kans op onjuiste informatie minimaal.

Na voltooiing van het artikel wordt dit op onze website geplaatst en ontvangt u direct een bericht. Onze klanten zeer tevreden met het eindresultaat. Mocht u echter aanvullingen of wijzigingen willen doorvoeren, dan vindt u in de e-mail een feedbackformulier. Dit formulier wordt doorgestuurd naar de manager die verantwoordelijk is voor ons team van schrijvers. Hij of zij zorgt ervoor dat uw feedback snel en accuraat wordt verwerkt.

Wat is jullie verdienmodel?

We zijn van plan om binnenkort advertenties op ons platform te introduceren, zodra we meer dan 100.000 maandelijkse bezoekers bereiken. We willen benadrukken dat deze advertenties geen invloed zullen hebben op de gratis artikelen die we aanbieden. Uw artikel zal altijd kosteloos en vrij toegankelijk blijven op ons platform.

Mag ik het artikel ook op mijn eigen website plaatsen?

Zeker, je bent vrij om het artikel naar eigen inzicht te gebruiken. Hoewel wij het auteursrecht bezitten, stellen we ons hier flexibel in op. Je kunt het artikel delen op sociale media, het plaatsen op je eigen website, of zelfs bepaalde segmenten gebruiken voor jouw online content.

Wie schrijft het artikel?

We hebben een ervaren team van meer dan 250 tekstschrijvers die zich voortdurend inzetten voor het creëren van hoogwaardige artikelen voor Honesy. Onze missie is om een authentieke en positieve bijdrage te leveren aan het Nederlandse bedrijfsleven. Dankzij een gericht, 20-minuten durend telefonisch gesprek met onze doelgroep- en contentspecialisten, zijn we in staat om alle essentiële informatie te verzamelen die nodig is voor een diepgaand en kwalitatief artikel.

Wat zijn de voordelen van het laten schrijven van een gratis artikel?

- Gratis artikel over je bedrijf op een website met meer dan 30.000 maandelijkse bezoekers
- Contactgegevens van je bedrijf staan bij het artikel
- Een actieve klikbare dofollow link naar je website
- Kortom, kosteloos meer bekendheid voor je bedrijf!