Weij Maatwerk & Interieur: Jouw Specialist in op Maat Gemaakt Meubilair in Nederland

Weij Maatwerk & Interieur: Jouw Specialist in op Maat Gemaakt Meubilair in Nederland

Weij Maatwerk & Interieur staat niet voor niets bekend als een vooraanstaande meubelmakerij. Centraal gelegen in Nederland, belichaamt het bedrijf kernwaarden zoals kwaliteit, vakmanschap en duurzaamheid. Opgericht door Matthias Weijland samen met twee vrienden, heeft Weij zich getransformeerd tot een specialist voor high-end interieurs.

Ontstaan uit passie voor vakmanschap

Wat oorspronkelijk begon als een avontuur met steigerhouten meubels, is inmiddels geëvolueerd naar een onderneming die zich focust op duurzame houtsoorten en maatwerk interieurs. Het team van Weij, met onder andere deskundige meubelmakers, lasspecialisten, een toegewijde klantenservice en enthousiaste marketingprofessionals, zet zich onophoudelijk in om klantideeën te transformeren naar unieke interieuritems.

Het team achter Weij

Binnen het Weij team heeft iedereen een cruciale bijdrage aan het bedrijfssucces. Matthias, als oprichter, is met zijn innovatieve blik de stuwende kracht. Evelien brengt met haar passie voor interieurdesign en verkoopvaardigheden de producten tot leven, terwijl Laura zorgt voor een excellente klantbeleving. Op de achtergrond zorgen Agatha voor een onberispelijke administratie en Elian met zijn expertise in online marketing voor de digitale zichtbaarheid van Weij.

Compleet maatwerk voor jouw interieur

Of je nu op zoek bent naar eettafels, salontafels, stalen frames of overkappingen; Weij verzorgt maatwerk. Ze realiseren unieke meubelstukken die jouw interieurideeën tot leven brengen, en denken graag met je mee over de perfecte invulling van jouw leefruimte.

Neem contact op met Weij

Heb je interesse in maatwerk meubels of wil je meer weten over Weij en hun aanbod? Aarzel niet om contact op te nemen. Bezoek hun website via www.weijbv.nl of stuur een email naar  evelien@weijbv.nl. Ze staan klaar om je te assisteren bij al je interieurwensen.Over de schrijver
Elian
Door

Elian

op 26 Oct 2023

Ziet er erg goed uit!

Reactie plaatsen