WTB Bouw en Renovatie: de aannemer voor particulieren in Ede
19 oktober 2023 
in Ede

WTB Bouw en Renovatie: de aannemer voor particulieren in Ede

Als je in Ede woont en op zoek bent naar een betrouwbare en vakbekwame aannemer, dan moet je bij WTB Bouw en Renovatie zijn. Dit dynamische bedrijf richt zich specifiek op de particuliere markt en is gespecialiseerd in diverse bouw- en renovatiewerkzaamheden.

Bouwspecialist in Ede

WTB Bouw en Renovatie, opgericht in 2016 door Walter Teunissen, heeft zich in de afgelopen jaren ontwikkeld tot een volwassen bedrijf met soepele processen en een trouwe klantenkring. Walter, die zelf ook nog actief meewerkt op de bouwvloer, heeft een passie voor het vak en haalt plezier uit het realiseren van de idee├źn van de klant.

Diversiteit aan diensten

Of het nu gaat om een aanbouw, dakopbouw, voorbereidingen voor keukens en badkamers, totaalrenovaties, het zetten van wanden of interieurinrichting, WTB Bouw en Renovatie kan het allemaal. Door de samenwerking met architectenbureaus en andere lokale specialisten zoals timmermannen, schilders, loodgieters, tegelzetters, elektriciens, vloerensmeerders, stukadoors en metselaars, wordt altijd de beste kwaliteit gerealiseerd.

Gericht op tweeverdieners met kinderen

WTB Bouw en Renovatie richt zich specifiek op tweeverdieners met kinderen. Het bedrijf neemt het volledige project uit handen, van sloop tot schilder- en stoffeerwerk, zodat de opdrachtgever zich kan richten op andere zaken.

Contact opnemen

Wil je meer weten over WTB Bouw en Renovatie, neem dan gerust contact op via walter@wtb-ede.nl of bezoek de website www.wtb-ede.nl voor meer informatie.

Meta titel: WTB Bouw en Renovatie: betrouwbare en vakkundige aannemer in Ede Meta beschrijving: WTB Bouw en Renovatie is jouw aannemer in Ede voor alle bouw- en renovatiewerkzaamheden. Van kleine projecten tot luxe renovaties, wij realiseren je droomproject. Neem contact met ons op voor meer informatie.


Over de schrijver
Reactie plaatsen